Η Mrs Tependris του Κωνσταντίνου Κακανιά πρωταγωνιστεί στη νέα capsule σειρά του Christian Louboutin

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Mrs Tependris του Κωνσταντίνου Κακανιά πρωταγωνιστεί στη νέα capsule σειρά του Christian Louboutin

Μία συνεργασία με έμπνευση από την Ελλάδα και την πιο extravagant «προσωπικότητα» του ελληνικού jet set.

Η ελληνική μόδα φαίνεται πως βρίσκεται σε μία εξαιρετική στιγμή της με πολλούς Έλληνες δημιουργούς να έχουν αναγνωριστεί στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μία αισθητική που αποθεώνει την παράδοση και την κληρονομιά μας. Αυτή την φορά η διάσημη «Κυρία Τεπενδρή» του Έλληνα καλλιτέχνη και εικαστικού Κωνσταντίνου Κακανιά βρέθηκε στην νέα capsule collection του Christian Louboutin.

1654253182239-319274195-LOUBOUTIN-KAKANIAS-(4).jpg

Η πιο avant garde κυρία της ελληνικής μόδας, η οποία συνήθως φιλοξενείται στις σελίδες διάσημων περιοδικών όπως η Vogue και το Harper's Bazaar, δάνεισε για λίγο το απαράμιλλο στυλ της στον κορυφαίο οίκο παπουτσιών, προκειμένου να δημιουργήσουν μαζί μία νέα συλλεκτική συλλογή με άρωμα Ελλάδας. Η σειρά ονομάζεται Greekaba, με τις signature kaba bags του οίκου να μεταμορφώνονται μέσα από τα σχέδια του Κωνσταντίνου Κακανιά.

https://www.instagram.com/p/CeRTBXlLh_7

Η «Κυρία Τεπενδρή» πάει Παρίσι.

Η συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από τσάντες σε διάφορα styles με πολύχρωμα φολκλόρ μοτίβα και παραστάσεις γεμάτες χρώμα και ελληνικά στοιχεία. Αντίστοιχα δημιουργήθηκαν και παπούτσια, όπως sneakers σε bold, εκτυφλωτικό γαλάζιο, matching γόβες με τον χαρακτηριστικό κόκκινο πάτο, πλατφόρμες και πέδιλα στολισμένα με μαιάνδρους, φούντες και το χαρακτηριστικό μάτι της ελληνικής παράδοσης, αλλά και εσπαντρίγιες με παιχνιδιάρικα illustrations.

Η συλλογή ήταν μία έμπνευση του Christian Louboutin, θέλοντας να μιλήσει για την αγάπη του για τα ταξίδια και την περιπέτεια. Ο Κωνσταντίνος Κακανιάς είναι καλός φίλος του σχεδιαστή και το αποτέλεσμα που δημιούργησαν μαζί ήταν απλώς εκπληκτικό. Μία άκρως καλοκαιρινή συλλογή με στοιχεία ελληνικά και απόλυτα χαριτωμένα.

LOUBOUTIN-KAKANIAS-(5).jpg