Γάμος Αυγουστίδη: Βρήκαμε τον οίκο που δημιούργησε το νυφικό της Γεωργίας Κρασσά

Γάμος Αυγουστίδη: Βρήκαμε τον οίκο που δημιούργησε το νυφικό της Γεωργίας Κρασσά
NDP photo agency

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και η νύφη ξεχώρισε με το boho νυφικό της.

Μετά από εννιά χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε κτήμα στο Κορωπί όπου αμέσως μετά το πρώτο μυστήριο, ακολούθησε και η βάπτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Αχιλλέας- Κωνσταντίνος.

Ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι Mi- Ro ενώ από πάνω από το μπλε σακάκι του έβαλε το παραδοσιακό λευκό σαρίκι των Κρητικών, απαραίτητο «αξεσουάρ» σε έναν γάμο που είχε έντονο το κρητικό στοιχείο, ακριβώς όπως το ήθελε η μητέρα του γαμπρού και ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη.

Η νύφη και το crochet dress:

https://www.instagram.com/p/Cet6vlXF4gr

Η Γεωργία Κρασσά, έλαμψε χωρίς να διαλέξει το προφανές για πολλές νύφες: δαντέλα και παγιέτες. Εναλλακτικό χαρακτήρισαν πολλοί το νυφικό της αλλά η αλήθεια είναι πως το αέρινο νυφικό στο χρώμα της σαμπάνιας αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού, συνδυάζοντας το boho στοιχείο με την παράδοση. Ήταν στολισμένο με ελληνικά κεντήματα από βελονάκι, σημείο κατατεθέν για τον οίκο Atelier Zolota που το δημιούργησε, ενώ η φούστα του ήταν φτιαγμένη από κρόσσια.

georgia_krassa.JPG

Το μακρύ νυφικό ταίριαζε άψογα με την επιδερμίδα της νύφης ενώ το ξεχωριστό κομμάτι με τα folklore στοιχεία πλαισίωνε ένα μακρύ πέπλο καθώς και ένα ιδιαίτερο hair piece με μικρές πέρλες.

Ο λαμπερός γάμος Ορφέα και Γεωργίας:

Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν η μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη, ο πατέρας του Ορφέα Αυγουστίδη, Ντίνος Αυγουστίδης, η Ελένη Ράντου, μία από τις τρεις νονές του Αχιλλέα - Κωνσταντίνου, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Γεωργία Αβασκαντήρα και αρκετοί ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Details Matter:

Οι λεπτομέρειες του custom made νυφικού έκαναν τη νύφη να ξεχωρίζει από κάθε άλλη νύφη του φετινού καλοκαιριού. Το νυφικό Atelier Zolotas, που έβαλε η Γεωργία Κρασσά είναι η επιλογή για τις νύφες που θέλουν να κάνουν statement και ταυτόχρονα να είναι φρέσκιες και απλές χωρίς extravagant στοιχεία.

Η ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας:

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε ερωτηθεί για το πόσο εύκολο είναι να βρει ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας και είχε απαντήσει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δύσκολο, ρυθμίζεται. Το θέμα είναι τα όρια, το που τα ξεκινάς. Όσο δεν βάζεις όρια, τόσο δεν θα τα βρίσκεις μετά. Είναι δηλαδή και λίγο στο χέρι σου. Μόλις αυτό ρυθμιστεί έχει να κάνει με το ότι όταν είσαι σπίτι, είσαι σπίτι. Δεν είσαι πάλι στη δουλειά, στα τηλέφωνα, σε συνεννοήσεις. Αυτό μόλις ξεκαθαριστεί και στο μυαλό μου και στον τρόπο που χειρίζομαι την επαγγελματική καθημερινότητα, δεν είναι πιεστικό καθόλου. Όταν είσαι με την οικογένεια, είσαι με την οικογένεια. Η πίεση έρχεται όταν ακριβώς δεν τελειώνει η δουλειά ποτέ, οπότε στην πραγματικότητα και πέντε μέρες με την οικογένεια να είσαι, τελικά δεν είσαι. Αυτό που έχει αξία και σημασία είναι αυτό εδώ, η οικογένεια. Γιατί όλα για αυτό γίνονται, και όχι για κάτι άλλο».