Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά: Ο παραδοσιακός γαμπρός και η λαμπερή νύφη

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά: Ο παραδοσιακός γαμπρός και η λαμπερή νύφη
NDP photo agency

Οι νεόνυμφοι, η περήφανη μαμά και οι καλεσμένοι της showbiz.

Ξέραμε ότι μέσα στο καλοκαίρι ο Ορφέας Αυγουστίδης θα ντυνόταν γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, Γεωργίας Κρασσά, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια, καθώς επίσης κι ότι την ίδια ημέρα θα βάπτιζαν και τον γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Αχιλλέας – Κωνσταντίνος, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά.

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά

Τελικά, η μεγάλη μέρα έφτασε και ο 37χρονος γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη ένωσε με θρησκευτικό γάμο τη ζωή του με την καλή του.

Ο γαμπρός επέλεξε μία παραδοσιακή αμφίεση και η νύφη ένα nude φόρεμα με έμφαση στο ντεκολτέ.

gamos_orfea_augoustidi15.jpg

Η τελετή έγινε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί με περίπου 300 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του Αυγουστίδη από τον χώρο της υποκριτικής και του θεάματος. Ελένη Ράντου, Δανάη Μιχαλάκη, Μαρίζα Ρίζου ήταν μερικοί από αυτούς.

Το φιλί του ζευγαριού

Στο τέλος της τελετής, ως είθισται γαμπρός και νύφη αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

gamos_orfea_augoustidi120.jpg

Ο Ορφέας Αυγουστίδης για την πατρότητα

Ο Ορφέας, πέρα από την καλή του, λατρεύει και την πατρότητα και έχει δηλώσει, μάλιστα, δημόσια πως για εκείνον το παιδί είναι ευλογία.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ακόμα με τις μυρωδιές του μωρού. Ήρθα από το σπίτι και έχω ακόμα τη μυρωδιά του μωρού πάνω μου. Είναι δώρο. Το θέατρο και ο,τιδήποτε άλλο είναι θέμα δουλειάς. Το παιδί είναι ευλογία. Η Γεωργία αντέχει» είχε δηλώσει ακόμη ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Πρωινό του Ant1.

Ορφέας Αυγουστίδης- Σασμός: Μήπως το ότι είναι μπαμπάς απογείωσε τη σκηνή του Αστέρη με τον γιο