Ορφέας Αυγουστίδης- Σασμός: Μήπως το ότι είναι μπαμπάς απογείωσε τη σκηνή του Αστέρη με τον γιο

Πατούλια Κατερίνα
Ορφέας Αυγουστίδης- Σασμός: Μήπως το ότι είναι μπαμπάς απογείωσε τη σκηνή του Αστέρη με τον γιο

Η πρώτη γνωριμία του Αστέρη με τον γιο του είναι πλέον γεγονός και το πατρικό ένστικο του Ορφέα Αυγουστίδη βγήκε στη σκηνή με τον τηλεοπτικό γιο του.

Είχαμε εδώ και καιρό δει τον Baby Stamataki, το μωρό του Αστέρη και της Αργυρώς από τον Σασμό, αλλά η μεγάλη στιγμή της αλληλεπίδρασης πατέρας και γιου, μας έκανε να λιώσουμε.

Ο Αστέρης συναντά τον γιο του

Ο νέος μπαμπάς και στη ζωή, Ορφέας Αυγουστίδης, είχε την πρώτη του σκηνή μαζί με τον μικρό Πετράκη χωρίς να ξέρει πως είναι γιος του αλλά το πατρικό ένστικο του Αυγουστίδη βγήκε σε όλο του το μεγαλείο σε αυτή τη σκηνή.

Το Twitter εννοείται πως έλιωσε με τη σκηνή όλο τρυφερότητα πατέρα και γιου και ο Αυγουστίδης κέρδισε τις εντυπώσεις.

Εννοείται πάντως, πως όλοι ένιωσαν πως το πατρικό ένστικτο του Ορφέα, ο οποίος τον Απρίλιο γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του, βγήκε και τη σκηνή με τον μικρό Πετράκη.

Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να αφήσω κι εγώ κάτι για να έχει να το δει ο γιος μου και ναι, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το ξαναέκανα με πολύ μεγάλη χαρά.

Μιλώντας στο Mothersblog.gr για την ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, ο Ορφέας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δύσκολο, ρυθμίζεται. Το θέμα είναι τα όρια, το που τα ξεκινάς. Όσο δεν βάζεις όρια, τόσο δεν θα τα βρίσκεις μετά. Είναι δηλαδή και λίγο στο χέρι σου. Μόλις αυτό ρυθμιστεί έχει να κάνει με το ότι όταν είσαι σπίτι, είσαι σπίτι. Δεν είσαι πάλι στη δουλειά, στα τηλέφωνα, σε συνεννοήσεις. Αυτό μόλις ξεκαθαριστεί και στο μυαλό μου και στον τρόπο που χειρίζομαι την επαγγελματική καθημερινότητα, δεν είναι πιεστικό καθόλου. Όταν είσαι με την οικογένεια, είσαι με την οικογένεια. Η πίεση έρχεται όταν ακριβώς δεν τελειώνει η δουλειά ποτέ, οπότε στην πραγματικότητα και πέντε μέρες με την οικογένεια να είσαι, τελικά δεν είσαι. Αυτό που έχει αξία και σημασία είναι αυτό εδώ, η οικογένεια. Γιατί όλα για αυτό γίνονται, και όχι για κάτι άλλο».

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα πρώτα γενέθλια του γιου του και οι προετοιμασίες του γάμου του

Έρχεται γάμος και βάπτιση:

Μέσα στο καλοκαίρι ο Ορφέας θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Γεωργίας Κρασσά με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια ενώ την ίδια ημέρα θα βαπτίσουν και τον γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Αχιλλέας – Κωνσταντίνος.