Shoe trend alert: Τα wrap πέδιλα είναι ό,τι χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι

Shoe trend alert: Τα wrap πέδιλα είναι ό,τι χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι

Και τα πιο κομψά τα φτιάχνει ένα ελληνικό brand με Grecian chic αισθητική.

Η νέα συλλογή των Greek Chic Handmades αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα και τις καθαρές γραμμές μ’ ένα «παιχνιδιάρικο» twist και φυσικά στη διαχρονική αξία της της υψηλής αισθητικής. Αυθεντικός σχεδιασμός, timeless κομψότητα και υψηλή ποιότητα από το brand χειροποίητων δερμάτινων δημιουργιών που ευθυγραμμίζεται με την αξία της βιωσιμότητας και παρουσιάζει για το φετινό καλοκαίρι τα πιο κομψά wrap σανδάλια της σεζόν σε φλατ γραμμή αλλά και με διακριτικό τακούνι.

Το ελληνικό καλοκαίρι παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για τα Greek Chic Handmades ενώ οδηγό για κάθε δημιουργία αποτελεί η προσήλωση στη φιλοσοφία της βιωσιμότητας: κάθε χειροποίητο ζευγάρι και κάθε χειροποίητη τσάντα φτιάχνεται κατόπιν παραγγελίας, κόντρα στα stock αποθέματα της fast fashion που επιβαρύνουν τον πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/CfPQ6TPr2MK

«0% stock, 100% αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, με σεβασμό για τον πλανήτη και φροντίδα για τη σύγχρονη γυναίκα», είναι η δέσμευση του brand, που τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε μια διάκριση, κατακτώντας το βραβείο επιλογής κοινού, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού της FedEx περί καινοτομίας και βιωσιμότητας!

greek_chic_6.jpg

Οι signature μεταξωτές κορδέλες των Greek Chic Handmades, αλλά και τα λεπτά κορδόνια, εντάσσονται φέτος σε εντυπωσιακά wrap πέδιλα με συμπαγές, σταθερό τακούνι που χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Πλήρως customizable σχέδια και πρωτοποριακό design, «παντρεύονται» μοναδικά με elegant λεπτομέρειες και boho-chic στοιχεία, επαναπροσδιορίζοντας την ομορφιά της θηλυκής εμφάνισης, που ωστόσο δε στερείται άνεσης κι ευκολίας.

greek_chic_handmades_2.jpg

Ο πολυμορφικός σχεδιασμός των Greek Chic Handmades αναγάγει τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια του brand σε key item των καθημερινών outfit, από πρωινά μέχρι evening wear, ενώ φέτος η SS22 συλλογή περιλαμβάνει και νυφικά σανδάλια, με χαμηλό και μεσαίο τακούνι, η επιτομή της σύγχρονης κομψότητας.

greek_chic_handmades_3.jpg

Οι δημοφιλείς συλλογές των εμβληματικών flat Gladiators και των effortless flats συνεχίζουν να εμπλουτίζονται, με sophisticated σχεδιασμό, boho πινελιές, εκλεπτυσμένη τεχνική και μοναδική παλέτα χρωμάτων που περιλαμβάνει ανοιχτόχρωμα παστέλ, camel και μπλε/γκρι, αναδεικνύουν την «επένδυση» στο hero item του accessorizing ως την πιο συνετή απόφαση. Tα wrap πέδιλα είναι το must-have κομμάτι της σεζόν και η πιο κομψή «εναλλακτική» για όσες θέλουν να συνδυάζουν στυλ με άνεση!