Η MODIVO κήρυξε και επίσημα την άφιξη του καλοκαιριού με το πιο fashion και καλοκαιρινό press event

Η MODIVO κήρυξε και επίσημα την άφιξη του καλοκαιριού με το πιο fashion και καλοκαιρινό press event
STUDIO PANOULIS photo@panoulis.gr +302103600762 +306932210028

Με το πιο intimate fashion brunch καλωσόρισε την καλοκαιρινή περίοδο η MODIVO, ο απόλυτος online fashion προορισμός με τα πιο premium brands της αγοράς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη καρδιά της Αθήνας, στη μαγευτική τοποθεσία Ermou 18 Beyond the Horizon στις 30 Ιουνίου 2022.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και fashion stylists, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ανακάλυψαν μοναδικά fashion κομμάτια από τις νέες συλλογές που έκανα την άφιξη τους στο MODIVO.gr.

PAN_062.JPG
PAN_162.JPG

Και αυτό το καλοκαίρι, η MODIVO φέρνει τις πιο hot τάσεις που κυριαρχούν στις πασαρέλες του εξωτερικού. Όσον αφορά τα χρώματα και τα σχέδια, φέτος συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα έντονα χρώματα και τα γραμμικά μοτίβα. Το πορτοκαλί και το ροζ χρώμα, δεν λείπουν από τις συλλογές πολλών brands, όπως Tommy Hilfinger και PINKO.

Ανανεώστε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με must-have κομμάτια που θα βρείτε μόνο στη MODIVO.

PAN_138.JPG
PAN_174.JPG

Σχετικά με τη MODIVO

H MODIVO είναι μια multibrand πλατφόρμα μόδας που λειτουργεί σε 13 ευρωπαϊκές χώρες και προσφέρει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από περισσότερες από 500 μάρκες στις κατηγορίες premium, casual, streetstyle, σπορ και eco-friendly. Ανάμεσα στα brands που είναι διαθέσιμα, στη MODIVO μπορείς να βρεις μάρκες όπως Guess, DKNY, IRO, Levi's, Rotate, Max Mara, TwinSet, Furla και Tommy Hilfiger. Η MODIVO, ως μέρος του ομίλου CCC, διαθέτει ένα πορτφόλιο με δικά της brands, το οποίο περιλαμβάνει brand όπως Simple, Rage Age, Sprandi, Americanos και Togoshi. Το multibrand δημιουργεί ένα χώρο για δημιουργική αυτοέκφραση μέσω της μόδας - το premium δεν είναι μόνο θέμα μάρκας, αλλά πάνω απ' όλα μια εμπειρία αγορών. Στην MODIVO, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει προϊόντα που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.