We're packing light! Αυτά είναι όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου!

We're packing light! Αυτά είναι όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου!
Dimitris Skordas Photography

Αν ψάχνεις και εσύ, ποια είναι τα πιο in fashion ρούχα και stylish αξεσουάρ, που δεν πρέπει να λείπουν από τo shopping list σου αυτό το καλοκαίρι, αρκεί ένα μικρό inspo από τις δικές μου αγορές.

Η στιγμή που περίμενες έφτασε! Η ημέρα που θα πάρεις το αυτοκίνητό σου ή θα μπεις στο πλοίο για να βρεθείς στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό πλησιάζει και επειδή #bettersafethansorry, τι θα έλεγες, να μην άφηνες για την τελευταία στιγμή το πιο σημαντικό task των καλοκαιρινών σου διακοπών, που δεν είναι άλλο, από όλα όσα πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου;

Αν ψάχνεις και εσύ, ποια είναι τα πιο in fashion ρούχα και stylish αξεσουάρ, που δεν πρέπει να λείπουν από τo shopping list σου αυτό το καλοκαίρι, αρκεί ένα μικρό inspo από τις δικές μου αγορές, για να ανακαλύψεις το trend report του φετινού καλοκαιριού, που θα κάνει την κάθε σου εμφάνιση να μοιάζει μοναδική. Φυσικά, η λύση για ακόμη μία φορά είναι στο Golden Hall, που «υπόσχεται» να σου βρει τα must-have items των καλοκαιρινών σου διακοπών!

Για να είσαι στον δικό σου καλοκαιρινό ρυθμό

Golden_Hall_04.jpg

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106832100

Are you a summer lover; Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου, παίρνοντας μαζί σου τη summer wardrobe edition σου, τα πιο ξεχωριστά items του φετινού καλοκαιριού, τις κολλητές σου και φυσικά τα ασύρματα ακουστικά σου, χάρη στα οποία τα hits του καλοκαιριού θα σε «συντροφεύουν» πάντα και παντού.

Golden_Hall_02.jpg

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106832100

Ο λόγος για τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου, Sony WH-1000XM4S από το κατάστημα Sony Center, που σου προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις εξουδετέρωσης θορύβου, ώστε να αφήσεις πίσω σου τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Τα πιο in-fashion γυαλιά ηλίου

Golden_Hall_12.jpg

Grand Optical, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106836825

Καλοκαίρι σημαίνει ηλιόλουστες ημέρες και ατελείωτες βόλτες στα γραφικά σοκάκια κάποιου νησιού. Μήπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι απολύτως απαραίτητο; Ε ναι! Μία βόλτα στο κατάστημα Grand Optical για να βρεις τους πιο fashionable σκελετούς γυαλιών ηλίου είναι «μονόδρομος», μιας και πλέον τίποτα δεν είναι too weird ή βασικό.

Golden_Hall_10.jpg

Grand Optical, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106836825

Η δική μου επιλογή, ήταν ένα ζευγάρι τετράγωνα, κοκάλινα γυαλιά ηλίου Burberry σε μπεζ χρώμα. Είσαι έτοιμη για τη δική σου, summer girl;

Βραχιόλια για extravagant εμφανίσεις

Golden_Hall_20.jpg

Oxette, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813118

Σίγουρα γνωρίζεις ότι ανάμεσα στα hot trends του φετινού καλοκαιριού είναι τα όμορφα και καλοκαιρινά κοσμήματα με λαμπερές, χρωματιστές πέτρες! Άλλωστε, τα επιβλητικά κοσμήματα κυριαρχούν πάντα σε κάθε outfit. Αυτή είναι και η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία της συλλογής Extravaganza από το κατάστημα Oxette.

Golden_Hall_17.jpg

Oxette, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813118

Αυτό το καλοκαίρι, φόρεσε το ατσάλινο, επίχρυσο και σταθερό βραχιόλι Extravaganza, με οβάλ λευκά και μπλε κρύσταλλα και δημιούργησε ultra-chic και μοντέρνες εμφανίσεις.

Μαγιό με γυαλιστερούς και ιριδίζοντες τόνους

Golden_Hall_35.jpg

Calzedonia, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106834480

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις τη διαφορά, στρέψε την προσοχή σου στο mermaid trend, μία τάση που αποθεώνεται από τους fashion gurus και σίγουρα ήρθε για να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, θέλει γυαλιστερούς και ιριδίζοντες τόνους.. και στο μαγιό σου!

Golden_Hall_34.jpg

Calzedonia, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106834480

Στο κατάστημα Calzedonia θα βρεις το μπικίνι Las Vegas, από γυαλιστερό ύφασμα με μεταλιζέ νήμα στην ίδια βιολετί απόχρωση και μικροΐνες με ιριδίζουσα όψη.

Lingerie style για φέτος το καλοκαίρι

Golden_Hall_28.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Κατά τη γνώμη μου, καλοκαίρι χωρίς ένα όμορφο silk item, δεν γίνεται. Άλλωστε, φέτος, ξένοι σχεδιαστές, τα μεγαλύτερα fashion icons και οι πιο γνωστές fashion bloggers μετέτρεψαν το lingerie details σε μια πολύ δυνατή τάση.

Golden_Hall_29.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Τι θα έλεγες, να δοκιμάσεις ένα τοπ από μεταξωτό σατέν με ντεκολτέ μπροστά και άνοιγμα στην πλάτη σε σχήμα V από το κατάστημα Intimissimi;

Οι athleisure τάσεις αξίζουν την προσοχή σου

Golden_Hall_22.jpg

Diesel, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106837711

Οι chic & casual επιλογές δεν γίνεται να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου, μιας και το athleisure look «πρωταγωνιστεί» στους μεγαλύτερους οίκους μόδας!

Golden_Hall_23.jpg

Diesel, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106837711

Είτε θέλεις να το συνδυάσεις με ένα high waist jean σορτς, είτε με μία maxi φούστα, το λευκό stretch-rib cotton t-shirt with zip, από το κατάστημα Diesel, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Μια «νότα» θαλπωρής… σε ένα υπέροχο καλοκαίρι

Golden_Hall_38.jpg

Trussardi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106230323, 2106230324

Η αλήθεια είναι, πως ο Αύγουστος, συχνά, χαρακτηρίζεται ως ένας απρόβλεπτος μήνας, ειδικά για εμάς που αγαπάμε τις Κυκλάδες.

Golden_Hall_40.jpg

Trussardi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106230323, 2106230324

Ένα αντιανεμικό, κίτρινο μπουφάν, από το κατάστημα Trussardi, με το μονόγραμμα της εταιρείας, σε sporty style, είναι ιδανικό για να σε προφυλάξει απ’ τα μελτέμια του καλοκαιριού.

Το backpack για να τα έχεις όλα

Golden_Hall_47.jpg

Samsonite, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106858623

Ολοκληρώνοντας τα ψώνια σου στο Golden Hall, θα σταματήσεις στο κατάστημα Samsonite, γιατί μπορεί να έχεις ετοιμάσει τα key-pieces για μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, όμως ένα backpack για το ταξίδι και τις βόλτες σου, στον αγαπημένο σου προορισμό είναι απαραίτητο.

Golden_Hall_44.jpg

Samsonite, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106858623

Θα το βρεις σε ροζ μεταλλική απόχρωση, ενώ χωράει όλα όσα χρειάζεσαι, από το μυθιστόρημα που επέλεξες να διαβάζεις στην παραλία, μέχρι και το laptop σου. For sure, θα είναι το πιο stylish αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Golden_Hall_51.jpg

Τα «βήματα» για να οργανώσεις εύκολα και γρήγορα τη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών είναι πολύ απλά, με πρώτο και κύριο, μία βόλτα στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο, το Golden Hall. Vacay mode ΟΝ, λοιπόν, και έφυγες για τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές!