Η Katy Perry δημιούργησε μία κρυστάλλινη τσάντα «μανιτάρι» αξίας 6.000 δολαρίων

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Katy Perry δημιούργησε μία κρυστάλλινη τσάντα «μανιτάρι» αξίας 6.000 δολαρίων

Η Carrie Bradshaw πάντως την είχε απορρίψει!

Και ποια δεν θυμάται τη σκηνή που η Carrie Bradshaw είπε για πρώτη φορά «σαγαπώ» στον Mr Big. Ήταν μία εντελώς λάθος και μη αναμενώμενη στιγμή, όταν ο αμετανόητος κατά τα άλλα εργένης Mr Big της κάνει δώρο μία τσάντα Judith Leiber Couture. Ναι εκείνο το τσαντάκι μινιατούρα σε σχήμα μικρού κύκνου, με λευκούς και μαύρους κρυστάλλους. «Το είδα και σε σκέφτηκα,» της είπε, καθώς εκείνη ήθελε στην πραγματικότητα να την πετάξει από το παράθυρο, αλλά αντί αυτού προτίμησε να πει ένα απλό, Ι love you. Ναι, έτσι είμαστε συνήθως εμείς τα κορίτσια(δυστυχώς).

Στο θέμα της ίδιας της τσάντας τώρα να πούμε πως πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές τσάντες που κράτησε στη σειρά η Carrie, με το brand να γίνεται ακόμη πιο γνωστό στο ευρύ κοινό μετά την εμφάνιση της τσάντας-κύκνου των 3.000$ στα χέρια της Sarah Jessica Parker. Το να έχεις μία τσάντα Judith Leiber Couture ήταν ένδειξη κύρους και κοινωνικού status, σύμφωνα με το σενάριο του «Sex And The City», αφού όλες οι κυρίες της Park Avenue κρατούσαν από μία τέτοια τσάντα μινιατούρα. Δεν ήταν η πιο πρακτική τσάντα που φόρεσε η Carrie, αλλά ήταν σίγουρα ένα πραγματικό έργο τέχνης.

H Katy Perry δημιουργεί τη «μισητή» τσάντα μινιατούρα της Carrie.

Σήμερα, λοιπόν, και καθώς η Judith Leiber Couture συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, έχοντας μπει στη λίστα των αγαπημένων mini bags της Beyonce, Winnie Harlow, Kim Kardashian, Blake Lively και πολλών άλλων, η Katy Perry έρχεται για να δημιουργήσει τη δική της τσάντα μινιατούρα σε σχήμα μανιταριού σε συνεργασία με το brand, με αφορμή το show της «Play», στο Las Vegas.

https://www.instagram.com/p/CSEvX9rrXxQ
https://www.instagram.com/p/CUPw-ICrzSe

Η τσάντα κοστίζει κάτι παραπάνω από 6.000$ και θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό στο κατάστημα του Las Vegas, αλλά και online. Η τσάντα κατασκευάζεται με περισσότερους από 10.000 κρυστάλλους που τοποθετούνται με το χέρι, σε κόκκινο και λευκό χρώμα. Μαργαριτάρια έρχονται να συμπληρώσουν το σχέδιο του μανιταριού, ενώ το εσωτερικό της τσάντας είναι ντυμένο με μεταλλικό δέρμα. Ο σχεδιασμός έγιναν από την ίδια την Katy σε συνεργασία με τους Dee Ocleppo Hilfiger και Jana Matheson, ιδρυτικά μέλη της εταιρίας που συμμετέχουν επίσης και στο creative direction.

mushroom-bag.PNG
mushroom-bag-3.PNG

Η Katy Perry που λατρεύει τα παιχνιδιάρικα outfits έχε φορέσει ξανά στο παρελθόν μία τσάντα μινιατούρα σε σχήμα burger, αλλά και σε σχήμα μίας μπάλλας football την βραδιά των NFL Honors.