Η Fall καμπάνια του Calvin Klein ποντάρει στη συμπερίληψη και εμείς ερωτευτήκαμε τη θεά Precious Lee

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Fall καμπάνια του Calvin Klein ποντάρει στη συμπερίληψη και εμείς ερωτευτήκαμε τη θεά Precious Lee

Μία all star καμπάνια που φέρνει το άρωμα των 90s και των θρυλικών φωτογραφίσεων του Calvin Klein.

Όλοι θυμόμαστε τις iconic καμπάνιες του Calvin Klein από τα θρυλικά 90s. Αυτός είναι εξάλλου και ένας από τους λόγους που έκαναν το label να ξεχωρίσει και να ταυτιστεί με το effortless coolness των basics. Το regular, baggy τζιν παντελόνι, τα αξεπέραστα, μαλακά βαμβακερά του και τα basics που αποτελούν essentials για κάθε ντουλάπα(ανδρική ή γυναικεία). Το ίδιο ισχύει και για την iconic σειρά εσωρούχων του, με το μονόγραμμα CK να γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή logos όλων των εποχών.

Οι iconic καμπάνιες του Calvin Klein που έχτισαν το brand awareness.

Εκτός, όμως, από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των items κάθε συλλογής του Calvin Klein αυτό που τα κάνει στην πραγματικότητα ακαταμάχητα είναι το σύμπαν που χτίστηκε γύρω από ένα ρούχο Calvin Klein, η αίσθηση μίας πολυτέλειας απόλυτα προσιτής και cozy με έναν αυθεντικό τρόπο. Με γνώμονα αυτή τη μοναδική αίσθηση γινόταν πάντα και το στήσιμο κάθε καμπάνιας του brand. Ποιος δεν θυμάται τη μοναδική Brooke Shields, την Kate Moss να φωτογραφίζεται topless μαζί με τον Mark Wahlberg;

calvin-klein-fall-22-campaign-(1).jpg
calvin-klein-fall-22-campaign-(5).jpg

Φέρνοντας και πάλι αυτή τη θέρμη του nostalgic 90s style στη φετινή φθινοπωρινή καμπάνια του, ο Calvin Klein δημιούργησε μια all-star καμπάνια, με μία σειρά από ασπρόμαυρες αλλά και έγχρωμες λήψεις κορυφαίων star του Hollywood, όπως η Susan Sarandon και η αειθαλής Chloe Sevigny, αλλά και σύγχρονων icons. Ανάμεσα τους η JENNIE, ο Dominic Fike, ο Yahya Abdul- Mateen II και η Rianne Van Rompaey. Η Lila Moss, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της εντάχθηκε στο δυναμικό του Calvin Klein και απηχεί το μήνυμα της συμπερίληψης, αφού η ίδια είναι από τα πρώτα μοντέλα που ξεκίνησε την καριέρα της, δείχνοντας ανοιχτά την αντλία ινσουλίνης που έχει στο σώμα της.

1662021655422-566718561-calvin-klein-fall-campaign-22-(1).jpg

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα του label και η «θεότητα» Precious Lee, το πρώτο ίσως μαύρο, plus size model που κατέρριψε όλες τις γέφυρες των στερεότυπων και κατάφερε να κατακτήσει το χώρο της μόδας, έτσι όπως εκείνη το ήθελε. Με τους δικούς της όρους και κανόνες, δείχνοντας τη δύναμη και τον αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα της, καταφέρε σήμερα να μπει στη λίστα με τα iconic μοντέλα του Calvin Klein. She is the one to watch!

https://www.instagram.com/p/ChhxHqrlT7Y