Η Cara Delevingne αγαπά τον Karl Lagerfeld και η νέα της συλλογή είναι ένα ύμνος σε εκείνον

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Cara Delevingne αγαπά τον Karl Lagerfeld και η νέα της συλλογή είναι ένα ύμνος σε εκείνον

Η νέα capsule collection γιορτάζει τη φιλία του Karl Lagerfeld με την Cara Delevingne.

Υπάρχουν δημιουργοί, που ακόμη και αν έχουν φύγει από κοντά μας, η αισθητική και το έργο τους θα είναι πάντα εδώ. Ένας από αυτούς είναι και ο Karl Lagerfeld, ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία και όραμα στο χώρο της μόδας. Έχοντας αγγίξει τις ζωές τόσω πολλών ανθρώπων, αυτό που έκανε πραγματικά αξιοθαύμαστο τον Lagerfeld ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος παρέμενε διαχρονικός και επίκαιρος, καταφέρνοντας να γίνει εμπνευστής και δάσκαλος και για πολλά νέα άτομα του χώρου, όπως η Cara Delevingne.

Το γνωστό μοντέλο δημιούργησε, λοιπόν, μία capsule συλλογή προς τιμή του στενού και αγαπημένου της φίλου Karl Lagerfeld, με τον τίτλο «Cara love Karl». Δημιουργικότητα, αυθεντικότητα αλλά και ευαισθησία αποτυπώνονται σε όλα τα κομμάτια της σειράς που είναι κατασκευασμένη από βιώσιμα και premium υλικά. Πρωταγωνιστές της συλλογής είναι, μάλιστα, τα 3D avatar του Karl Lagerfeld και της Cara Delevingne.

KARL-x-CARA.png

Πουκάμισα, γιλέκα και tuxedo είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια, που δίνουν το στοιχείο του timeless tailoring στη συλλογή. Ακολουθώντας κλασικά μοτίβα, τα πατρόν επαναπροσδιορίζονται και δημιουργούν two-in-one pieces, τα οποία κρύβουν removable λεπτομέρειες (δηλαδή κομμάτια που αποσπώνται) και επιπρόσθετα αξεσουάρ. Τα denim κομμάτια συνδυάζονται με sweaters, ενώ τα t-shirts και τα oversized hoodies είναι κατασκευασμένα από οργανικά και ανακυκλωμένα υφάσματα. Όλα τα αξεσουάρ, όπως οι τσάντες, τα σκουφάκια και οι ζώνες, είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο nylon ή οργανικό βαμβάκι.

Επίσης, τα κομμάτια κλειδιά της σειράς έχουν transformable χαρκτήρα, μπορούν δηλαδή να φορεθούν με πολλούς τρόπους, έτσι με ένα κομμάτι μπορεί κανείς να δημιουργήσει παραπάνω από ένα look. Μέσω της πολυμορφίας των ρούχων ελαττώνεται ταυτόχρονα και το αντίκτυπο της βιομηχανίας στον πλανήτη, αφού αξιοποιούμε τα ίδια ακριβώς items σε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις.

KARL-x-CARA-5.jpeg

Μία συλλογή αφιέρωση από την Cara Delevingne.

«Είμαι πολύ περήφανη για την συλλογή που δημιούργησα με την ταλαντούχα ομάδα της Karl Lagerfeld. Ο Karl ήταν και είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης, έτσι είναι τεράστια τιμή, που δημιούργησα αυτή την σειρά με το brand που φέρει το όνομα του. Θα ήταν πολύ περήφανος με την βιώσιμη κατεύθυνση, που ακολουθήσαμε και πιστεύω ότι θα φορούσε κάποια κομμάτια και ο ίδιος. Πραγματικά ανυπομονώ να δω τους διαφορετικούς τρόπους, που θα φορέσει ο καθένας τα κομμάτια της συλλογής,» δήλωσε η ίδια η Cara.

Από την άλλη ο Hun Kim, Design Director του KARL LAGERFELD brand είπε από την πλευρά του σχετικά με τη συνεργασία του με το γνωστό μοντέλο: «O Karl πάντα πίστευε ότι ο καθένας μπορεί να φορέσει ότι θέλει και όπως το θέλει. Η συνεργασία με την Cara ήταν συναρπαστική, οι ιστορίες της και οι ιδέες της αποτέλεσαν μεγάλη πηγή δημιουργίας. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: τα ρούχα πρέπει να σου δίνουν αυτοπεποίθηση, να κατασκευάζονται με σεβασμό στον πλανήτη και να σε κάνουν να νιώθεις τέλεια - no matter who you are». Συμφωνούμε και επαυξάνουμε!