Η Alviero Martini 1A Classe άνοιξε τις πόρτες της πρώτης flagship boutique στο κέντρο της Αθήνας

Η Alviero Martini 1A Classe άνοιξε τις πόρτες της πρώτης flagship boutique στο κέντρο της Αθήνας
STUDIO PANOULIS / GEORGE BROUSALIS / phone number:+302103600762

Η Alviero Martini 1A Classe άνοιξε τις πόρτες της πρώτης flagship boutique στο κέντρο της Αθήνας Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Motiva Fashion, διανομέας του ιταλικού brand Αlviero Martini 1a Classe γιόρτασε τη νέα ομώνυμη boutique στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό event, όπου παρευρέθηκαν κόσμος από το χώρο των media, δημοσιογράφοι, fashion editors, influencers και celebrities, αλλά και πελάτες που έχουν αγαπήσει το brand. 

Ξεχωριστοί καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» τους στη πρώτη Αlviero Martini 1a Classe boutique στην Ελλάδα, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, την οδό Κολοκοτρώνη 1, στο Σύνταγμα.

Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή του οίκου για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022-2023. Πλέον μπορεί κάποιος να ξεναγηθεί στον υπέροχο κόσμο της Αlviero Martini 1a Classe, μέσα από μια μεγάλη γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ, φουλάρια, υποδήματα, ρολόγια και κοσμήματα, ενώ η boutique διαθέτει και τη Ready To Wear συλλογή.

286741.JPG

Ο εκπρόσωπος του ιταλικού οίκου, κος Massimo Amato, παρευρέθηκε και μοιράστηκε με τους καλεσμένους την ιστορία και την φιλοσοφία του brand και τους προσκάλεσε να επιλέξουν τον αγαπημένο τους προορισμό για το 2023 τοποθετώντας το όνομα τους πάνω στον ομώνυμο Αlviero Martini 1a Classe παγκόσμιο χάρτη. Όλοι μπήκαν σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και χόρεψαν στους ρυθμούς του Αδάμ Τσαρούχη και της μπάντας του και απήλαυσαν υπέροχα finger food του Δειπνοσοφιστήριον.

286753.JPG

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δελτίο Τύπου, επικοινωνήστε: Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: Act & React | Τηλ. 211 7001691 Τίνα Σπανού, tina@act-react.gr