Oι κριτικοί μόδας αποδοκιμάζουν τον Tom Ford;

Oι κριτικοί μόδας αποδοκιμάζουν τον Tom Ford;

Μετά την παρουσίαση της νέας Tom Ford κολεξιόν οι κριτικοί μόδας φαίνεται πως «ξίνισαν».

Φυσικά δεν έχουμε ούτε μια φωτογραφία να σας δείξουμε από τις ανοιξιάτικες δημιουργίες που παρουσίασε ο Tom Ford στο Λονδίνο στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας που λαμβάνει χώρα εκεί, καθώς απαγόρευσε και πάλι την όποια διαρροή. Όμως, για πρώτη φορά μετά από αυτήν την παρουσίαση της τρίτης κατά σειρά συλλογής του Tom Ford οι κριτικοί μόδας δεν τον αποθέωσαν (τουλάχιστον όχι όλοι).

Ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους που παρακολούθησαν το Tom Ford ντεφιλέ ήταν οι Anna Wintour, Hamish Bowles, Carine Roitfeld, Anna Dello Russo και Cathy Horyn, με την τελευταία παρόλο που είναι γνωστή fan του Αμερικανού σχεδιαστή να του αφιερώνει μόλις μιάμιση παράγραφο στη στήλη της στο site των New York Times σε ένα κείμενο που αποθεώνει τον πολλά υποσχόμενο ανερχόμενο σχεδιαστή Thomas Tait.

Από την άλλη ο Hamish Bowles της Vogue περιέγραψε το show του άνδρα που επανέφερε έναν glamour αέρα στους οίκους Yves Saint Laurent και Gucci σαν μια ανάσα υψηλής ραπτικής στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, ενώ η Jess Cartner-Morley μέσα από τη στήλη της στον διαδικτυακό τόπο της Guardian το χαρακτήρισε λίγο βαρετό.

Τελικά ποιος από όλους τους κριτικούς έχει δίκιο δεν θα το διαλευκάνουμε παρά μόνο όταν δούμε τις πρώτες φωτογραφίες στις αρχές του επόμενου μήνα. Πάντως σίγουρα ο Tom Ford δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μια κακή κριτική δύσκολα χωνεύεται.