Best performances 2023: Τα iconic εξώφυλλα του W Magazine είναι εδώ με 14 stars στις σελίδες τους

Ναταλία Κατσακιώρη
Best performances 2023: Τα iconic εξώφυλλα του W Magazine είναι εδώ με 14 stars στις σελίδες τους

Taylor Russell, Margot Robbie, Austin Butler, Michelle Yeoh και Brad Pitt είναι μόνο κάποια από τα ονόματα που θα δεις στο θρυλικό editorial του W.

Είναι κάποια πράγματα που τα περιμένουμε διαχρονικά και έχουν πάρει τη μορφή θεσμού με το πέρασμα των χρόνων. Τα περισσότερα, μάλιστα, από αυτά συνήθως πραγματοποιούνται κοντά σε ημερομηνίες ορόσημα, όπως η αλλαγή της χρονιάς. Το ετήσιο χρώμα από την Pantone, τις υποψηφιότητες για τα Oscars και τις Χρυσές Σφαίρες και τα Best Performances εξώφυλλα του W Magazine. Πιστό στο ραντεβού του το κορυφαίο περιοδικό κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες τα νέα του εξώφυλλα για το 2023, με δεκατέσσερις μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου να ποζάρουν στο φακό του Jamie Hawkesworth και styling δια χειρός Sara Moonves.

https://www.instagram.com/p/CnLG9dqIaE7

Best performances: Το W Magazine παραδίδει μαθήματα editorial.

Τα εξώφυλλα του W είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία απλή υπενθύμιση των κορυφαίων ηθοποιών, που θα είναι υποψήφιοι στα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία της χρονιάς. Είναι μια μεγαλειώδης συνάντηση σινεμά και μόδας, αφού απολαμβάνουμε κάθε φορά όλα τα κορυφαία items των αγαπημένων μας designers σε ένα εφευρετικό styling, που αναδεικνύεται και μέσα από τις φωτογραφίσεις. Ας μην ξεχνάμε πως ένας ηθοποιός μπροστά σε ένα φακό -οποιονδήποτε φακό- μεταμορφώνεται και μπαίνει σε ρόλους. Ξεκινάμε με Brad Pitt, φυσικά, που στα 59 του είναι πιο sexy από ποτέ με το Prada κοστούμι του, αλλά και με το Bottega Veneta over shirt του, που ήταν σαν να βγήκε από τη ντουλάπα του.

Χρυσές Σφαίρες: Ένα flash back με τις καλύτερες εμφανίσεις που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί

w-magazine_bradpitt.png
w_magazine_best_performances-(5).jpg

Ξεχώρισε, επίσης, η ονειρική Jennifer Lawrence, που ντύθηκε σαν άγγελος με ένα λευκό Dior gown με λεπτομέρειες από δαντέλα, αλλά και η αιώνια μούσα Cate Blanchett, που φόρεσε Loewe. Το μαύρο φόρεμα-γλυπτό ήταν ότι πιο όμορφο τν έχουμε δει να φοράει τελευταία, εκτός από το haute couture σύνολο του οίκου Schiaparelli στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας. Η Zoe Kravitz φωτογραφήθηκε με το Yves Saint Lauret, ενώ η θρυλική Michelle Yeoh με φορέματα του οίκου Balenciaga.

Red carpet trends: Όλες οι τάσεις που αναμένουμε να δούμε στις Χρυσές Σφαίρες 2023

w_magazine_best_performances-(1).jpg
w_magazine_best_performances-(8).jpg

Και οι άνδρες, όμως, πρωταγωνιστές ήταν υπέροχοι, με τον Eddie Redmayne να κάνει να γίνεται μούσα του οίκου Gucci και τον Daniel Graig να φέρνει κάτι από το English style στο εξώφυλλο του W, με την Burberry καμπαρντίνα του ριγμένη στους ώμους.

Τα iconic εξώφυλα του W Best Performances για το 2023: