Οδηγός αγοράς: Οι χειμερινές εκπτώσεις έκαναν πρεμιέρα και εμείς έχουμε το δεκάλογο του shopping

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι χειμερινές εκπτώσεις έκαναν πρεμιέρα και εμείς έχουμε το δεκάλογο του shopping
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Η πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές σηματοδοτεί την έναρξη των εκπτώσεων και εμείς έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Μετά το τέλος των γιορτών ξεκινάει η περίοδος της θλίψης. Για αυτό και οι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν κάτι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον πιο θλιβερό μήνα του χρόνου, τον Ιανουάριο, με έναν πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο: το shopping. Οι χειμερινές εκπτώσεις έκαναν την επίσημη πρεμιέρα τους εχθές, αν και οι προσφορές είχαν ξεκινήσει ήδη μετά την Πρωτοχρονιά. Και από ότι είδαμε μέχρι στιγμής με ένα γρήγορο πέρασμα από τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, οι εκπτώσεις θα είναι μεγάλες, οπότε και οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν.

winter-sales_essentials-(2).jpg

Ο φετινός χειμώνας είναι σίγουρα ένας από τους πιο δύσκολους των τελευταίων ετών, μετά από ένα 2022, που δεν μας φέρθηκε ακριβώς όπως θα θέλαμε. Μιλάμε πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο και λαμβάνοντας υπόψη μας τις τεράστιες αλλαγές που ήρθαν με έναν μεγάλο πόλεμο να αλλάζει τα δεδομένα για όλους μας. Και επειδή ο χειμώνας για τη χώρα μας είναι ακόμη μπροστά, ξέρω ότι όλοι μας θα υπολογίσουμε πολύ προσεκτικά το budget που θα δώσουμε για τις εκπτωτικές μας αγορές. Και από μία άποψη ίσως αυτό να είναι και θετικό για μια μερίδα καταναλωτών, που είχαν συνηθίσει να κάνουν άσκοπες αγορές την περίοδο των εκπτώσεων.

Ο τρόπος να αξιοποιήσεις τα γιορτινά ρούχα στα casual σύνολα σου κρύβεται στο αγαπημένο σου πουλόβερ

winter-sales_essentials-(6).jpg
winter-sales_essentials-(3).jpg

Τα κορυφαία prints που θα φορέσουμε το 2023 θα δώσουν στυλ και χρώμα στη χρονιά μας

Πριν βγεις λοιπόν προς αναζήτηση των νέων αγαπημένων σου items, καλό θα ήταν να κάνεις ένα μικρό overview στη ντουλάπα σου, όπως έχει αυτή τη στιγμή. Έπειτα σκέψου τα κομμάτια εκείνα που πραγματικά λείπουν από την καθημερινότητα σου και θα διευκολύνουν το styling. Αμέσως μετά μπορείς να λάβεις υπόψη σου τις τάσεις και τις νέες κυκλοφορίες των κορυφαίων brands για να έχεις το απαραίτητο inspo και είσαι έτοιμη για μια mini εξόρμηση στα μαγαζιά. Εγώ θα σου δώσω και μια ακόμη συμβουλή, που καλό θα ήταν να γίνει και ένας σημαντικός γνώμονας για σένα από εδώ και πέρα. Φρόντισε να ψάχνεις τα υλικά κατασκευής της κάθε αγοράς σου, όπως και τον τρόπο με τον οποίο έφθασε στα χέρια σου, επιλέγοντας ελληνικά brands και ενισχύοντας τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς σου.

Οι πρώτες best buys επιλογές των εκπτώσεων: