Χρυσές Σφαίρες: Ένα flash back με τις καλύτερες εμφανίσεις που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί

Ναταλία Κατσακιώρη
Χρυσές Σφαίρες: Ένα flash back με τις καλύτερες εμφανίσεις που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί

Λίγο πριν την 80η απονομή κάνουμε μια μικρή αναδρομή με τα κουρφαία looks που είδαμε στο red carpet. Όπως η sexy Beyonce με το ολόχρυσο Elie Saab. 

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι τα βραβεία, που θεωρούνται προπομποί των Oscars. Φέτος, πρόκειται να πργαματοποιηθούν στις 10 Ιανουαρίου στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Όπως ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Αμερικανός stand – up comedian, σεναριογράφος και κινηματογραφιστής Jerrod Carmichael. Και όλοι φυσικά είναι εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς, αφού εκεί θα πάρουμε και μια πρώτη γεύση για το ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές, αλλά και οι ηττημένοι της κινηματογραφικής χρονιάς. Στις Χρυσές Σφαίρες υπάρχουν πλέον και τηλεοπτικές κατηγορίες με όλες τις αγαπημένες σειρές του κοινού να ρίχνονται στη μάχη των βραβείων. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και τα «The Crown», «The White Lotus», «House of the Dragon» και «Ozark».

https://www.instagram.com/p/Cl6bNH7O_fJ

Εκτός, όμως, από τη μάχη που δίνεται μεταξύ των μεγαλύτερων κινηματογραφικών studio του κόσμου, υπάρχει και η «μάχη» του red carpet, μια μάχη που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες. Πριν περάσουν στην αίθουσα οι καλεσμένοι θα ποζάρουν για τους φωτογράφους, που τους περιμένουν στο κόκκινο χαλί, όπου και θα κριθεί αν η επιλογή τους τελικά τους δικαίωσε. Μέσα στα τόσα χρόνια των βραβείων έχουν υπάρξει πολλές εμφανίσεις που ξεχώρισαν, άλλες για τους σωστούς και άλλες για τους εντελώς λάθος λόγους. Εμείς αποφασίσαμε να θυμηθούμε τα καλύτερα looks όλων των εποχών, δίνοντας σου μια μικρή γεύση από τα iconic σύνολα, που δημιούργησαν κορυφαίοι οίκοι και σχεδιαστές για τις κυρίες της μεγάλης οθόνης.

Τα βραβεία César ανακοίνωσαν τον αποκλεισμό υποψηφίων που κατηγορούνται για σεξουαλικές επιθέσεις

https://www.instagram.com/p/Cm99OtlhNmq

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πρώτη βράβευση της νεαρής τότε Julia Roberts, που παρακολούθησε την τελετή με ένα oversized κοστούμι από τον Giorgio Armani, ένα σχεδιαστή, που έγινε συνώνυμο της κομψότητας και των loose γραμμών, μετά τις τεράστιες βάτες των 80s. Η Angelina Jolie ήταν πιο sexy από ποτέ το 2001 με δημιουργία Versace, ενώ η Cate Blanchett έλαμπε μέσα στο κίτρινο Mary Katrantzou gown της με τις αρχαιοελληνικές πτυχώσεις. Παρακάτω οι καλύτερες εμφανίσεις, που συγκεντρώσαμε λίγο πριν την 80η απονομή των Golden Globes του 2023.

Τα 20 κορυφαία looks που πέρασαν από το κόκκινο χαλί των Golden Globes.