Το νέο τηλεοπτικό spot της Answear μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε τα όρια

Το νέο τηλεοπτικό spot της Answear μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε τα όρια

Σε αβέβαιους καιρούς αξίζει να βρίσκουμε αληθινή χαρά και διάθεση για νέες εμπειρίες. Με μια χιουμοριστική και ανατρεπτική διάθεση, η Answear μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο, εγκαταλείποντας την πίεση και τους συμβιβασμούς τόσο στη μόδα όσο και στη ζωή. Η έμπνευση για τη ζωή ξεκινάει εδώ και τώρα!

Ελευθερία έκφρασης στη μόδα και στη ζωή

Με μια πρώτη ματιά, το νέο τηλεοπτικό σποτ της Answear ξεχειλίζει με τις πιο καυτές τάσεις του 2023. Μεταλλικά υφάσματα λαμπυρίζουν στο νοτιοαφρικανικό ήλιο και εντυπωσιακές πλατφόρμες χτυπούν στο ρυθμό του Kid Cudi. Η διαφορετικότητα και τα στιλ που αλλάζουν σαν καλειδοσκόπιο δίνουν την αφορμή σε μια συζήτηση για τις τάσεις, το προσωπικό στυλ και το να είμαστε ο εαυτός μας.

"Μέχρι τώρα ανησυχούσαμε για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Στην Answear, παροτρύνουμε τις αναζητήσεις και τους πειραματισμούς ανάλογα με τη διάθεση, τις προσδοκίες ή τις περιστάσεις. Ενθαρρύνουμε τον καθένα να δει τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό, πιο χιουμοριστικό πρίσμα. Στη μόδα, όπως και στη ζωή, χρειάζεται να υιοθετούμε μερικές φορές μία πιο αντισυμβατική προσέγγιση", αναφέρει η Κωνσταντίνα Τσίρα, Country Manager Answear Ελλάδας & Κύπρου.

ANSWEAR_03_DUCKS_0480.jpg

Χωρίς κλισέ, χωρίς πίεση

Πώς θα ήταν αν φορούσαμε ένα λευκό αθλητικό σύνολο σε γάμο ή ένα μεταλλιζέ κοστούμι σε μια εκδρομή για ψάρεμα; Παρόμοιες σκηνές εμφανίζονται στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Answear, το οποίο ξεφεύγει από το τυπικό dress code και τονίζει την ανάγκη προσαρμογής στις κοινωνικές προσδοκίες. Οι προφανείς καταστάσεις απαιτούν μια μη προφανή αντιμετώπιση ώστε ο καθένας να μπορεί να τις προσεγγίζει με τον δικό του τρόπο. Η Answear μας ενθαρρύνει να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις με σεβασμό στη διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τόσο τις τάσεις όσο και τους ανθρώπους.

ANSWEAR_04_FISHING_0232.jpg

Έξυπνη επανάσταση τηρώντας αποστάσεις

Οι πρωταγωνιστές του σποτ της Answear παντρεύονται με τους δικούς τους όρους ή ντύνονται κομψά για μια λαμπερή συνάντηση πάνω σ’ ένα SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία), αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς ριζικά τον εαυτό του και το περιβάλλον του για να είναι cool. Η ζωή είναι ωραία όταν τη ζούμε με τους δικούς μας όρους, χωρίς πιέσεις! Η απόσταση είναι η λέξη- κλειδί καθώς χάρη σε αυτή μπορούμε να είμαστε πάντα ο εαυτός μας και να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων απέχοντας από περιττές κριτικές και αξιολογήσεις. Με απόσταση και με άνεση - έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε το spot της Answear. Δεν θα έπρεπε να υιοθετήσουμε κι εμείς αυτή τη στάση απέναντι στη ζωή;

ANSWEAR_01_WEDDING_0324.jpg