MI-RŌ: Μία couture συλλογή που αντιπροσώπευε την ορμή του νερού, παρουσιάστηκε χθες στο ΟΑΚΑ

MI-RŌ: Μία couture συλλογή που αντιπροσώπευε την ορμή του νερού, παρουσιάστηκε χθες στο ΟΑΚΑ
Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Δίπλα στην πισίνα του Κλειστού Κολυμβητηρίου, με τον ψυχρό φωτισμό να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακές τις παγιέτες και τους ιριδισμούς των ρούχων, οι MI-RŌ υποδέχθηκαν όλο το fashion crowd της ελληνικής σκηνής για να δείξουν μία collection-ωδή στο 80s glam. 

Υπήρχε καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας; Η ερώτηση είναι ρητορική και η απάντηση είναι «όχι». Η πολύαναμενόμενη επίδειξη μόδας των MIRO πραγματοποιήθηκε χθες στην καρδιά του OAKA, στον εντυπωσιακό χώρο του Ολυμπιακού Κλειστού Κολυμβητηρίου όπου πρώτη φορά στην Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της μόδας και μετατράπηκε σε μια τεράστια πασαρέλα!

Οι Mi-Ro αφήνουν πίσω τους την πανδημία με μία συλλογή που αισιοδοξεί και λάμπει

Η couture collection του σχεδιαστικού διδύμου για τo φετινό καλοκαίρι παρουσιάστηκε με ένα art direction που την τοποθετεί στο πανθέων όλων των ελληνικών fashion shows και μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχες επιδείξεις μόδας στις Εβδομάδες του εξωτερικού. Ατμοσφαιρικό, με ρυθμό (το κομμάτι από το «Succession» ήταν music extra tip) και απόλυτα συνεπές χρονικά, αυτό το fashion show θα το θυμόμαστε για καιρό. Το ίδιο και τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών.

LPR56063.jpg

Οι MIRO, αφού υποδέχθηκαν τις A-List καλεσμένες τους -δες Ελένη Μενεγάκη, Τάμτα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαρία Μπεκατώρου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κατερίνα Ευαγγελινού και πολλές ακόμα κυρίες που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- ανέβασαν τα μοντέλα στους βατήρες για να προσφέρουν το πιο instragramικό φινάλε που θα μπορούσε να έχει ένα fashion show.

LPR56519.jpg

Το flow της διοργάνωσης (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ακολουθούσε και τη «ροή» των κομματιών. Maxi gowns με παγιέτες σε παστέλ και funky 80s αποχρώσεις, sexy suits, mini φορέματα με βολάν και πτυχώσεις, αλλά και ολόσωμες φόρμες με cut outs και αέρινα shirt dresses, αποτελούσαν μία πρόταση για όσες θέλουν το 2023 να κάνουν τη red carpet εμφάνιση που τους αξίζει. Σαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας, ένα wow look αξίζει σε όλες μας. Και χθες, γύρω από την υποφωτισμένη πισίνα του ΟΑΚΑ, η καθεμία βρήκε το δικό της.

CREDITS:

Την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε η Athens Fashion Week.

Τις Δημόσιες σχέσεις & την Επικοινωνία η Do It For Fun PR.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν η γαλλικής καταγωγής super premium vodka Grey Goose, προσφέροντας σε όλους τους λάτρεις της ξεχωριστής βότκας με την καλύτερη γεύση του κόσμου, μια μοναδική εμπειρία με απολαυστικά Grey Goose cocktails.

Το styling επιμελήθηκε η Elena Papastavrou, τη μουσική ο Λευτέρης Κεφαλάς, το make up το Freddy MakeUp Stage, το styling των μαλλιών ανέλαβαν τα κομμωτήρια Ilias & Staff, τα νύχια το Nail Academy by ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ.

Ευχαριστούμε θερμά τη NAK Shoes για τα παπούτσια του show, την PANSIK για την πολύτιμη συμβολή της στη διοργάνωση και Molton Brown για τα δώρα των καλεσμένων.

Photo credit: Λευτέρης Παρτσάλης