Οι Mi-Ro αφήνουν πίσω τους την πανδημία με μία συλλογή που αισιοδοξεί και λάμπει

Διονυσία Καλαποθαράκου

Ο Γιάννης Ράπτης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος μας μίλησαν για την ανθεκτικότητα της ελληνικής, fashion σκηνής και έντυσαν το φετινό καλοκαίρι με χρώματα και υφές που αναβλύζουν φως.

Το πρώτο πράγμα που σου λέει το πιο γνωστό σχεδιαστικό duo της χώρας μας, oι Mi-Ro, είναι πως θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη σκιά της πανδημίας και να κλείσουν το μάτι σε ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα, φως και κομψά φορέματα. Η νέα, ready-to-wear συλλογή τους μας έπεισε πως ο Δημήτρης και ο Γιάννης κάνουν πράξη αυτά που λένε. «Πολλές φορές περπατάμε στον δρόμο, βλέπουμε μία γυναίκα με δημιουργία μας και της λέμε χαμογελώντας ‘ωραίο φόρεμα’», μας λένε. «Μπορεί να μην ξέρουν ποιοι είμαστε, αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι μας επέλεξε, νιώθει όμορφα μέσα σε αυτό που φοράει και αυτό μας κάνει και εμάς χαρούμενους», εξηγούν κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε πως γίνεται να μην ξέρει κάποια ποιοι κρύβονται πίσω από το πιο γνωστό, ελληνικό brand.

«Δεν μας ενδιέφερε ποτέ να βγούμε εμείς προς τα έξω, βγαίνει η δουλειά μας, οι συλλογές μας και αυτό μας είναι αρκετό», απαντούν στην αληθινή απορία μας. Με μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές στον χώρο της ελληνικής μόδας, με A-List συνεργασίες και με ένα όνομα-συνώνυμο του occasional dressing oι Mi-Ro στο παρακάτω video κάνουν εύκολα αντιληπτό πως το πρόσωπό τους είναι το πρόσωπο της επιτυχίας, είτε αυτό το έχεις ξαναδεί, είτε όχι