Ένα ελληνικό brand μαγιό γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών με τον πιο stylish τρόπο

Ένα ελληνικό brand μαγιό γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών με τον πιο stylish τρόπο

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών ( 8 Ιουνίου) είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλογιστούμε τη τεράστια σημασία των θαλασσών μας και την εξάρτηση της ανθρωπότητας από έναν υγιή μπλε πλανήτη για την επιβίωσή μας. Με βασικό μήνυμα την αειφορία, η νέα συλλογή της Neo Swim για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 μας ταξιδεύει στο σύμπλεγμα νησιών της Δωδεκανήσου, όπου η απαράμιλλη φυσική ομορφιά και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα κυριεύουν.

Η Γη καλύπτεται κατά 71% από ωκεανούς, οι οποίοι περιέχουν το 97% του νερού και ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλογιστούμε τη τεράστια σημασία των θαλασσών μας και την εξάρτηση της ανθρωπότητας από έναν υγιή μπλε πλανήτη για την επιβίωσή μας.

neoeditorial4.JPG

Η φετινή συλλογή SunBeam της Νeo Swim αποτελείται από 13 σχέδια σε minimal γραμμές, με βασική πηγή έμπνευσης τη δύση του ηλίου και τις ακτίνες του, που αγγίζουν το δέρμα καθώς το διαπερνούν απαλά.

Λευκό φόρεμα: Το hero piece του καλοκαιριού επιστρέφει ανανεωμένο

Το χαρακτηριστικό μπλε μοτίβο των Ωκεανών παίρνει άλλη μορφή και ακολουθεί το θερμό πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος. Δυο ξεχωριστά μοτίβα συνθέτουν τη φετινή συλλογή το SunBeam και το African, και νοερά μας ταξιδεύουν σε παραδεισένιους προορισμούς. Στη χρωματική παλέτα επιπλέον, εκτός από το κλασικό μαύρο, η συλλογή εμπλουτίζεται και με νέες τολμηρές μονοχρωμίες όπως το βαθύ πορτοκαλί και το έντονο φούξια.

neoeditorial10.JPG

Η βιωσιμότητα αποτελεί και φέτος ισχυρή δέσμευση του brand, που εισάγει στη συλλογή καινοτόμα eco-friendly υφάσματα από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, όπως το νέο rib σε κόκκινη και μαύρη απόχρωση που πρωταγωνιστεί στην φετινή συλλογή.

Οι προτάσεις της νέας συλλογής ΝέΩ απευθύνονται στην κάθε δραστήρια sea conscious γυναίκα, που μέσα από την καθημερινότητα θέλει να αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητά της.