Η Rihanna είναι η πρωταγωνίστρια της πρώτης καμπάνιας του Pharrell Williams για τον Louis Vuitton

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Rihanna είναι η πρωταγωνίστρια της πρώτης καμπάνιας του Pharrell Williams για τον Louis Vuitton

Η πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και όταν μια φιλία έχει ξεκινήσει τόσο δημιουργικά όπως αυτή του Pharrell Williams και της Rihanna, τότε σίγουρα διατηρεί μαι συνέπεια μέσα στα χρόνια.

Από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση του οίκου Louis Vuitton, που αποφάσισε ότι ο Pharrell Williams είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τη θέση του creative director μετά τον αναπάντεχο χαμό του Virgil Abloh, οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Και δικαιολογημένα φυσικά, γιατί ναι μεν μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που έχει άμεση σχέση με τη μόδα και έχει βάλει την υπογραφή του σε κάποιες capsule collections μεγάλων brand και οίκων μόδας, αλλά το να δημιουργείς μια ολόκληρη συλλογή με ένα design studio, όπως αυτό του Louis Vuitton, είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία. Η πρώτη του συλλογή αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου, στην ανδρική εβδομάδα μόδας.

Οδηγός αγοράς: 10 minimal κολιέ για να πετύχεις το τέλειο layering

https://www.instagram.com/p/CopvowFN3vQ/

Η Rihanna -και η κοιλίτσα της- πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Pharrell Williams.

Και καθώς, λοιπόν, η αγωνία του κόσμου της μόδας μεγαλώνει και μόλις πέντε μέρες πριν το ντεμπούτο του ως creative director του οίκου Louis Vuitton, ο Pharrell Williams αποφάσισε να μας δώσει ένα μικρό preview της πορείας, που θέλει να ακολουθήσει, παρουσιάζοντάς μας την Rihanna ως την πρώτη πρωταγωνιστρία της νέας του καμπάνιας.

Με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της σε κοινή θέα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, και με το γνωστό της attitude η Riri φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο Louis Vuitton look, κρατώντας μαζί με τον καφέ της και κάποιες από τις iconic τσάντες του οίκου με το LV μονόγραμμα σε έντονα χρώματα. Ο Pharrell Williams φρόντισε να ντύσει ένα τεράστιο κτίριο της γαλλικής πρωτεύουσας με την αφίσα της Riri και πόζαρε μπροστά στο δημιούργημά του.

https://www.instagram.com/p/CtgE2s5OVYe/

Το πρώτο βήμα του Williams, ο οποίος έχει αμφισβητηθεί αρκετά όλο αυτό το διάστημα ως ένας ακόμη celebrity που έχει πάρει μια θέση στη βιομηχανία της μόδας, δεν μας έφερε κάποια έκπληξη. Περιμένουμε το show και την αισθητική του στο catwalk για να κάνουμε μία πλήρη fashion κριτική.