L ete: H πιο παιχνιδιάρικη όψη του φετινού καλοκαιριού αποτυπώνεται σε ένα brand μαγιό

L ete: H πιο παιχνιδιάρικη όψη του φετινού καλοκαιριού αποτυπώνεται σε ένα brand μαγιό

«Été», δηλαδή «καλοκαίρι», ονομάζεται το summer brand του label RIEN by PENNY VOMVA και μας προτείνει τα πιο playful ολόσωμα και μπικίνι για αυτήν τη σεζόν.

Το καλοκαίρι σου βγάζει στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή σου. Είσαι πιο ήρεμη, έχεις καλύτερη διάθεση, είσαι πιο φωτεινή, «μέσα και έξω». Γελάς πιο πολύ και ανεβάζεις mood ενώ ρίχνεις -ηθελημένα- ρυθμούς. Το καλοκαίρι νιώθουμε και είμαστε μοναδικές περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Και ένα νέο summer brand κάνει πράξη και στυλιστικά αυτήν τη μοναδικότητα.

«Été», δηλαδή «καλοκαίρι» στα γαλλικά, ονομάζεται το νέο label του RIEN by PENNY VOMVA και με τα σχέδιά του είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικού της πιο ωραίας περιόδου. Το νέο καλοκαιρινό brand, Εté, φωτίζει μέσα από τη συλλογή μαγιό, το μοναδικό συναίσθημα του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από την αισιοδοξία, τη θηλυκότητα και το φως!

5G8A0086-copy.jpg

Aυτά τα ρούχα θα θες να φορέσεις τώρα που είσαι «ελεύθερη» να κυκλοφορήσεις έξω στον κόσμο

Εμπνευσμένα από τα χρώματα και τα μοτίβα των ελληνικών νησιών, τα μαγιό été αναδεικνύουν τον κάθε ξεχωριστό σωματότυπο και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Η σχεδιάστρια Πέννυ Βόμβα, δημιουργεί άλλωστε για όλες τις γυναίκες και πιστεύει ότι το μεγάλο «μυστικό» είναι η αυτοπεποίθηση, η αγάπη που έχει κάθε γυναίκα για το σώμα της και η μοναδικότητα της κάθε προσωπικότητας.

Η αισθητική της Πέννυς είναι χαρακτηριστική, καθαρές/απαλές γραμμές, έντονα στοιχεία θηλυκότητας, χρώματα κ μοτίβα μελετημένα στη λεπτομέρεια και υψηλή ποιότητα με μαλακή αφή που εξασφαλίζει διάρκεια.

5G8A0015-copy.jpg

One piece, bikini, playful σχέδια και πατρόν, σχεδιασμένα κ ραμμένα στην Ελλάδα, τα μαγιό été, αφηγούνται καλοκαιρινές ιστορίες, γεμάτες ξεγνοιασιά, έρωτα, ελευθερία.

5G8A0049-copy.jpg

Η συλλογή Été περιλαμβάνει επίσης scrunchies στα σχέδια-χρώματα των μαγιό, caps, tote bag, και πολύ σύντομα τσαντάκια παραλίας για τα αντηλιακά σας και τις απογευματινές βόλτες σας στο νησί.

Mετά από έναν μουντό χειμώνα, μια νέα συλλογή ρούχων σε καλεί να υμνήσεις τη νομαδική φύση σου

«Αλμυρά μαλλιά, ηλιόλουστες μέρες. Μπρονζέρ, κορίτσια ξαπλωμένα στην άμμο… ο ήλιος σου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι, σε ωθεί να κολυμπήσεις και να νιώσεις ελεύθερη! Τώρα μπορείς να μυρίσεις το καλοκαίρι γύρω σου! Κυνηγώντας για πάντα τα ηλιοβασιλέματα. Είμαστε φτιαγμένοι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το να νιώθεις ποθητή είναι στάση ζωής, όχι σωματότυπος. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο σέξι όσο η αυτοπεποίθηση. Αγάπησε το σώμα σου! Να είσαι ευγνώμον για αυτό! Το καλοκαίρι είσαι η καλύτερη εκδοχή σου!» Αυτά μας έγραψε η Πέννυ όταν της ζητήσαμε το moodboard πίσω από το νέο micro-brand της και ξαφνικά διαβάζοντάς τα και βλέποντας τις εικόνες της καμπάνιας θέλαμε να φορέσουμε τα μαγιό της και να βουτήξουμε στο απέραντό γαλάζιο… C'est l'été!