Μία συλλογή αξεσουάρ «wild at heart» εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και τη φύση

Μία συλλογή αξεσουάρ «wild at heart» εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και τη φύση

Και δημιουργεί τις πιο κομψές all day τσάντες.

Η εταιρεία Efi Dolcini παρουσιάζει την ολοκαίνουργια συλλογή αξεσουάρ μόδας, που αντανακλά τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης και την εξαιρετική ομορφιά της ελληνικής φύσης. Tσάντες και pouches για όλες τις ώρες της ημέρας έρχονται να αναβαθμίσουν τα σύνολα της επόμενης σεζόν. Με στοιχεία από το φυσικό περιβάλλον, όπως λουλούδια, καρποί ακόμα και φρούτα και ψάρια, τα μοτίβα που αναπαρίσταντο στις it bags, είναι αρκετά για να κάνεις statement κρατώντας μόνο αυτές.

https://www.instagram.com/p/CvaEpxmodYS/

Η συλλογή είναι μια ευφάνταστη σύνθεση μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου, προσφέροντας στον κόσμο της μόδας αξεσουάρ που αντανακλούν χρώμα και φως. Κάθε τσάντα από τη νέα συλλογή φέρει την υπογραφή της ελληνικής παράδοσης, εμπνευσμένη από τα ζωντανά χρώματα, την πάντα ανθισμένη φύση και τα φυσικά και γήινα υλικά.

4BEAUTY-BAGS.jpg

Personalize your bag! Aυτό το ελληνικό brand σε προκαλεί να φτιάξεις μία It-bag στα μέτρα σου

Όπως σε κάθε συλλογή, κύριο στοιχείο είναι τα έντονα μοτίβα συνδυασμένα με απλές και κομψές γραμμές. Το brand δίνει μεγάλη έμφαση στη βιώσιμη παραγωγή. Κάθε τσάντα κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα με μεράκι και επιδεξιότητα από τοπικά υλικά, υποστηρίζοντας την τοπική υφαντουργία και τους ντόπιους τεχνίτες. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία συνεισφέρει στην προώθηση της τοπικής οικονομίας και τη διατήρηση της πολύτιμης παράδοσης της Ελλάδας. Κάθε τσάντα μεταφέρει μια ιστορία και προσφέρει ιδιαίτερο στιλ σε όσους την κρατούν.

Ιnfo: Η νέα συλλογή τσαντών της Efi Dolcini είναι διαθέσιμη άμεσα σε επιλεγμένα καταστήματα και online στον ιστότοπο www.efidolcini.com