Alana Hadid: Η αδερφή της Gigi και της Bella έκανε το ντεμπούτο της σαν μοντέλο στην Κοπεγχάγη

Ναταλία Κατσακιώρη
Alana Hadid: Η αδερφή της Gigi και της Bella έκανε το ντεμπούτο της σαν μοντέλο στην Κοπεγχάγη
Photo Credit: Launchmetrics.com/spotlight

Μια οικογένεια μοντέλων!

Γενικά το φαινόμενο των Hadids είναι αγαπημένο των media. Γιατί δεν είναι και τόσο συνηθισμένο στην ίδια οικογένεια, δύο αδερφές να γίνουν super models, γιατί εδώ δεν μιλάμε απλώς για δύο κορίτσια που ασχολούνται με το modelling, αλλά για δύο από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της γενιάς τους. Και οι δύο έχουν αναπτύξει παράλληλα και επιχειρηματική δράση, ενώ η Bella Hadid έχει παράλληλα αναδειχθεί και σε role model, μέσα από τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τα θέματα που έχει περάσει με την ψυχική της υγεία, αλλά και το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί.

alana_hadid-(3).jpg
https://www.instagram.com/reel/Cvw0pFEoC1D/

Και καθώς διαβάζεις όλα τα παραπάνω, νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για την οικογένεια Hadid. Αυτό που ίσως όμως δεν ξέρεις είναι ότι υπάρχει και τρίτη αδερφή, η Alana Hadid, η οποία μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της επίσης στο χώρο του modelling στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης που ολοκληρώθηκε εχθές.

Katie Holmes: Με πλατφόρμες και τζιν παντελόνι δεν αποχωρίζεται τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια

Alana Hadid: Η αδερφή της Bella και της Gigi είναι επίσης μοντέλο.

Η Alana Hadid είναι 38 ετών και είναι κόρη του Mohammed Hadid και της πρώην συζύγου του Mary Butler. Η ίδια ασχολείται με τη μόδα ως σχεδιάστρια και co-founder του brand La Detresse, με έδρα το Λος Άντζελες. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι ότι θέλει να κυνηγήσει και καριέρα μοντέλου. Αν και όλη η οικογένεια Hadid -σχεδόν!- έχει περάσει από το μαγικό κόσμο της μόδας, με το modelling να είναι κάτι σαν οικογενειακή συνθήκη.

https://www.instagram.com/p/CqCDVz0t1NC/

Η Alana βρέθηκε, λοιπόν, στην Κοπεγχάγη, όπου και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, ανοίγοντας το show του Saks Potts, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες την είδαμε με δύο διαφορετικά looks στο catwalk του brand Munthe. Η ομοιότητά της με την Bella είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αν και η ίδια φυσικά απευθύνεται σε μία τελείως διαφορετική «αγορά» ως ένα μοντέλο μεγαλύτερης ηλικίας. Το ageless modelling είναι μία από τις νέες συνθήκες στο χώρο, που έχει δώσει την ευκαρία σε πολλές γυναίκες να μιλήσουν για την πραγματική ομορφιά όλων των ηλικιών.

undefined
https://www.instagram.com/p/CvqBSWBA13z/

Τα looks της από το catwalk: