H Beyoncé με custom made σύνολο από τη Diesel απογείωσε το total denim -Το ίδιο και η Blue Ivy

Ναταλία Κατσακιώρη
H Beyoncé με custom made σύνολο από τη Diesel απογείωσε το total denim -Το ίδιο και η Blue Ivy

To Renaissance World Tour συνεχίζεται. μαζί του και τα iconic σύνολα της Beyoncé.

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που δεν ακολουθούν, αλλά δημιουργούν μόδα. Μία από αυτές είναι φυσικά και η Beyoncé, η απόλυτη star όλου του πλανήτη, που φέτος έχει κάνει τη μεγαλύτερη περιοδεία των τελευταίων χρόνων. Το Renaissance World Tour έχει σαρώσει τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Μαζί της έχει βρεθεί στη σκηνή αρκετές φορές και η κόρη της Blue Ivy, ενώ εκείνη συνεχίζει να ξεσηκώνει τους fans με τα shows της. Ένα τεράστιο κομμάτιο μιας τέτοιου είδους περιοδείας είναι φυσικά και τα on stage looks, ειδικά όταν μιλάμε για τη Beyoncé. Η ομάδα της έχει πετύχει αυτή τη φορά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα με τα περισσότερα custom made outfits να κλέβουν την παράσταση.

1694768413711-876426182-diesel_beyonce-(1).jpg

Το Vancouver ήταν μία από τις τελευταίες στάσεις του μεγάλου της tour, όπου η Beyoncé κατέκτησε τη σκηνή, με ένα custom made σύνολο του οίκου Diesel, το οποίο δημιουργήθηκε υπό τη δημιουργική καθοδήγηση του creative director του ιταλικού brand, Glenn Martens.

Η έγκυος Sienna Miller με couture Schiaparelli ήταν η πιο fashion παρουσία του Vogue World 2023

Το denim στα καλύτερά του:Η Beyoncé και η Blue Ivy με outfits από τη Diesel.

Η Beyoncé εμφανίστηκε με ένα total body outfit στο αγαπημένο τζιν της Diesel, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα maxi παλτό.

https://www.instagram.com/p/CxMN7tjPPLz/

Η εμφάνιση περιείχε ένα solarized τζιν κορμάκι από τη Diesel με ενσωματωμένες μπότες panta και ασορτί γάντια, όλα διακοσμημένα με κρύσταλλα. To smocked παλτό από οργάντζα με στάμπα σε trompe l'oeil προσομοίαζε το solarized denim και ήταν επίσης καλυμμένο με κρύσταλλα. Η έμπνευση για αυτό το look δόθηκε απευθείας από τον Glenn Martens και μία από τις signature τεχνικές του για το τζιν.

H Blue Ivy που έχει ακουλουθήσει μέχρι στιγμής τα στυλιστικά βήματα της μαμάς Beyoncé, φόρεσε επίσης ένα Diesel look από τη ready to wear συλλογή της εταιρίας με τζιν παντελόνι σε cargo γραμμή, t-shirt σε ασημί μεταλλικό ύφασμα και μαύρη ζώνη με το λογότυπο της Diesel.

diesel_beyonce-(4).jpg

Δεν ήταν φυσικά η πρώτη φορά που η Beyoncé συνεργάστηκε με τη Diesel, αφού πριν μόλις λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο, είχε φορέσει και πάλι ένα all over body suit στο signature style της Diesel.

https://www.instagram.com/p/Cu2BenfKLRX/