Mία νέα συλλογή από πλεκτά γίνεται συνώνυμο του «κάλλους»

Mία νέα συλλογή από πλεκτά γίνεται συνώνυμο του «κάλλους»

Και μας κάνει να ανυπομονούμε να πέσει η θερμοκρασία.

Τα NIMA παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή που ονομάζεται «Kalli» και είναι εμπνευσμένη από την Καλλιόπη, τη μεγαλύτερη και ευγενέστερη από τις 9 Μούσες. Προστάτη της επικής ποίησης και της Ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών. ‘Υμνήσαν τη μοναδικότητά της, τη ζωγράφιζαν νέα, ωραία, με μεγαλοπρέπεια και επιβλητικότητα, με άνθη στο κεφάλι ή κισσό, στο δεξιό χέρι να κρατά δάφνες και στο αριστερό δύο βιβλία, πολλές φορές την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Το όνομά της βγαίνει από το κάλλος (= ομορφιά) + λέγειν, δηλαδή εκείνη που μιλά όμορφα.

Τhe Knitwear Trend: Πώς να φορέσεις τα πλεκτά τον φετινό χειμώνα

Όνομα ταιριαστό για μία συλλογή που μιλάει όμορφα στην ψυχή και στα μάτια μας. H παλέτα της «ακουμπάει» στη γη. Πορτοκαλί, καφέ, λευκό, μπεζ, χακί, γκρι και φυσικά μαύρο είναι μερικές από τις αποχρώσεις που έχουν τα must have πλεκτά της σεζόν. Το design τους, όμως, «πετάει» στον ουρανό καθώς προσεγγίζει με τον πιο fashion forward τρόπο όλα τα key pieces της καθημερινότητάς μας. Knitted crop tops, ασορτί πλεκτές φούστες, midi και maxi φορέματα σε στενή γραμμή, oversized ζακέτες αλλά και κοντά cardigans, είναι μερικά από τα κομμάτια NIMA που ξεχωρίσαμε και μπορούμε να τα φοράμε όλο τον χειμώνα. Ταιριάζουν με τα basic ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, aka tailored παντελόνια, jeans, floral φορέματα και μονόχρωμα πουκάμισα και δίνουν μία αίσθηση θαλπωρής και ένα nerdy touch σε όλα μας τα looks.

IMG_2276.jpeg

Πιάνουμε το ΝΙΜΑ της επόμενης σεζόν ένα πολύ στυλάτο, νέο, ελληνικό brand ρούχων

Mε το «σωστό» πλεκτό ακόμα και το πιο συνηθισμένο σύνολο μπορεί να γίνει πιο «προσωπικό», πιο «ιδιαίτερο» και να μείνει διαχρονικό στο πέρασμα του χρόνου όσοι χειμώνες και αν περάσουν. Δεν υπάρχει, άλλωστε, τίποτα πιο θηλυκό από μία πλεκτή ζακέτα πάνω από leggings και marcel top. Kαι στα NIMA φροντίζουν κάθε σεζόν για τη δική μας all time classic & chic γκαρνταρόμπα.