Πιάνουμε το ΝΙΜΑ της επόμενης σεζόν ένα πολύ στυλάτο, νέο, ελληνικό brand ρούχων

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πιάνουμε το ΝΙΜΑ της επόμενης σεζόν ένα πολύ στυλάτο, νέο, ελληνικό brand ρούχων

Αν αγαπάς τα πλεκτά ρούχα ολόκληρο τον χρόνο, τότε βρήκες το fashion label που θα λατρέψεις.

NIMA B
NIMA E

Δημιουργίες λιτές, ποιοτικές και φτιαγμένες για να αγκαλιάζουν κάθε γυναικείο σώμα, με μοναδικά μοτίβα πλέξης καθώς δημιουργούνται στο οικογενειακό πλεκτήριο της Κλάρας Θεοφανίδου και φτιάχνονται από φυσικά υλικά σε διάφορους συνδυασμούς βαμβακιού Βισκόζης και μεταξιού… ο λόγος για τα ρούχα του ελληνικού fashion brand NIMA που εξειδικεύεται στα πλεκτά και μας αποδεικνύει πως είναι ένα all seasοn είδος το οποίο αναβαθμίζει το στυλ μας και το κάνει μοναδικό, κρατώντας την αυθεντικότητά του αλλά και τα στοιχεία της Ελλάδας, αναλλοίωτα.

Η Κλάρα Θεοφανίδου είναι η designer πoυ κινεί και ξετυλίγει το ΝΙΜΑ αυτού του label. Μεγάλωσε μέσα σε μηχανές και νήματα (από εκεί προέκυψε και το όνομα του label) και εξελίχθηκε σε έναν άνθρωπο με πάθος για τη ζωγραφική και το σχέδιο. Συνδυάζοντας τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων με την αγάπη της για την τέχνη δημιούργησε τη NIMA LIMINAL KNITTING, η οποία για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 παρουσιάζει μία collection -την βλέπεις και στην παρακάτω gallery- με πηγή έμπνευσης τις υπέροχες παραλίες των Σποράδων, με την πολύ πλούσια βλάστηση που φτάνει ως την ακτογραμμή, και το χρώμα αυτών των νησιών.

Στην συλλογή NIMA S/S 2020 πρωτοστατεί το πράσινο ανάμεσα σε κλασικά λευκά πλεκτά φορέματα και tops, αλλά και glamurous lurex σύνολα. Η collection αποτελείται από πλεκτά σοφιστικέ φορέματα, αέρινες μπλούζες, midi φούστες, παντελόνες και κιμονό που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη αλλά και στην παράλια.

«Από τον Θησέα και την Αριάδνη μέχρι την σύγχρονη ελληνική παράδοση το “νήμα” αποτελούσε πάντα έναν τρόπο έκφρασης στις ζωές των ανθρώπων και για εμένα αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της δημιουργικότητας και του στυλ» μας είπε η Κλάρα και δεν θα μπορούσε να το αποτυπώσει καλύτερα και πιο κομψά «τις αρχές της» από ότι μέσα από το brand της, ΝΙΜΑ. Ξετύλιξέ το και ανακάλυψέ το και εσύ εδώ… «Don't forget to fall in love with NIMA»!
Δες επίσης: Στυλ και Καραντίνα: Τι φοράνε οι Hollywood stars μέσα στο σπίτι τους;