H Nicki Minaj κάνει το ντεμπούτο της στην Vogue και ζει μια περίοδο απόλυτης ειλικρίνειας

Ναταλία Κατσακιώρη
H Nicki Minaj κάνει το ντεμπούτο της στην Vogue και ζει μια περίοδο απόλυτης ειλικρίνειας
Photo: Norman Jean Roy for Vogue US

Με σύνολα των Ferragamo και Alexander McQueen δηλώνει ότι στο πρόσωπο του γιου της βρίσκει το φως της ζωής της.

Η Nicki Minaj έχει υπάρξει και στο παρελθόν εξώφυλλο για τη Vogue Arabia και τη Vogue Japan το 2018 και 2019 αντίστοιχα, αλλά το cover Δεκεμβρίου της αμερικάνικης Vogue που μόλις κυκλοφόρησε είναι το πραγματικό σημείο αναφοράς της και το επίσημο ντεμπούτο της στα «μεγάλα» fashion πράγματα. Γιατί όμως, συζητάμε την εμφάνιση μιας διεθνούς καλλιτέχνη με τη δύναμη και τη φήμη της Minaj στο εξώφυλλο ενός περιοδικού τόσο πολύ;

nicki_minaj-(2).jpg

Photo: Norman Jean Roy for Vogue US

Γιατί αφενός μιλάμε για ένα από τα πιο ισχυρά περιοδικά μόδας στον πλανήτη, το οποίο απευθυνόταν σε ένα προνομιούχο κομμάτι της κοινωνίας και σίγουρα το αναγνωστικό του κοινό μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν θα ήθελα να δει μια μαύρη γυναίκα ράπερ στο εξώφυλλό του. Οι εποχές έχουν εννοείται αλλάξει τώρα πια με τη Minaj να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις γυναίκες, που άνοιξαν το δρόμο σε αποκλεισμένα μέχρι πρόσφατα κοινωνικά στρώματα και έβγαλαν προς τα έξω όλη τους την ενέργεια, την ομορφιά και τη δημιουργικότητα. Και έτσι φτάσαμε σήμερα σε ένα εξώφυλλο με τη Nicki Minaj να μας μιλάει για το νέο της album «Pink Friday 2», που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Το λες και statement.

Οι bucket bags του χειμώνα θα πάνε το στυλ σου στο επόμενο level -Όλα τα σχέδια που θα επενδύσεις

https://www.instagram.com/reel/CzcPfnqJlIG/

H Nicki Minaj έχει κάνει ανακοχή με την εμφάνισή της.

Η έκθεση δεν είναι σίγουρα ένας παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει κάποιον να αγαπήσει πραγματικά τον εαυτό του. Ειδικά όταν μιλάμε για μία τέτοια είδους έκθεση όπως αυτή που βίωσε η Nicki Minaj με εκατομμύρια κόσμου να σχολιάζουν και να κρίνουν διαρκώς το ποια και πώς είναι. «Μόλις είδα ένα βίντεο που δημοσίευσα στο Instagram όταν ήμουν 25 ετών και θα πλήρωνα για να φαίνομαι έτσι αυτή τη στιγμή,» είπε. «Αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι έχω κάνει ειρήνη με αυτό που είμαι και το πώς φαίνομαι».

nicki_minaj-(3).jpg

Photo: Norman Jean Roy for Vogue US

Η ίδια περνάει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της απολαμβάνοντας τη μητρότητα και αφήνοντας για λίγο στην άκρη όλα τα σχόλια και τα ζητήματα της καριέρας της, καθώς νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η ίδια πόζαρε στο φακό του Norman Jean Roy με σύνολα κορυφαίων οίκων, σε μια φωτογράφιση που πραγματικά απογείωσε το προφίλ της. Στο εξώφυλλο για παράδειγμα πόζαρε με ένα delicated Valentino φόρεμα, ενώ στις υπόλοιπες λήψεις την είδαμε με ένα κατακόκκινο Ferragamo look και ένα μαύρο, δερμάτινο gown του Alexander McQueen.

Υπάρχει μια ελευθερία που έχεις γύρω σου όταν είσαι στα καλύτερά σου, όταν κάνεις αυτό που θέλεις στο απόγειό σου», δήλωσε. «Αλλά μόλις αρχίσεις να ξέρεις ότι σε κρίνουν, δεν υπάρχει πλέον αυτό το ελεύθερο πνεύμα. Οι άνθρωποι που διαπρέπουν σε κάτι το κάνουν να φαίνεται εύκολο, αλλά αντιμετωπίζουν επίσης πολύ φόβο να απογοητεύσουν τους ανθρώπους και τον εαυτό τους. Μόλις τα καταφέρεις, είναι σαν οτιδήποτε πεις να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου,» είπε κλείνοντας στον Rob Haskell συνοψίζοντας όλη την ουσία της πορείας ενός star και το αντίκτυπο που υπάρχει στην ψυχολογία τους.

https://www.instagram.com/p/CzbUQlfOwVE/