Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε δύο φθινοπωρινά looks με τζιν παντελόνι στο ταξίδι της στη Σαντορίνη

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε δύο φθινοπωρινά looks με τζιν παντελόνι στο ταξίδι της στη Σαντορίνη

Σε φθινοπωρινό mood για εκδρομές η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Όταν είσαι πολίτης του κόσμου, όπως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που μοιράζει το χρόνο της και της ζωής της ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα, είσαι φυσικά πάντα σε mood για ένα σύντομο ταξιδάκι. Οι εκδρομές είναι βασικό συστατικό του φθινοπώρου μας, αφού ο καιρός αυτός είναι ιδανικός για να χαρούμε τη φύση. Το ίδιο πιστεύει και η Ιωάννα που βρέθηκε για λίγες μέρες στη Σαντορίνη, τώρα που οι τουρίστες έχουν αφήσει για λίγο το πεδίο ελεύθερο και μας πήρε μαζί της με ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή της σε ένα από τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά.

https://www.instagram.com/p/Cyk_PNitHdv/

Εκτός από τις λήψεις και τα τοπία της Σαντορίνης εμείς ξεχωρίσαμε φυσικά και τα δύο looks που έκανε η Ιωάννα μέσα σε αυτές τις μέρες. Και τα δύο είχαν ως βασικό οτυς συστατικό το αγαπημένο της τζιν παντελόνι, αφού η Ιωάνν είναι ένα γνήσιο denim girl και προτιμά συχνά τα denim looks τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στα κάποια βραδινά outfits με το αντίστοιχο styling.

Η Meghan Markle βρήκε έναν ανατρεπτικό τρόπο να εντάξει την royal κόκκινη καρφίτσα στο look της

https://www.instagram.com/p/CxIrgODtPAR/

Denim lover: H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν μας τώρα.

Το πρώτο της σύνολο για μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού ήταν ένα total denim outfit. Γενικά το denim on denim ελιναι μια διαχρονική τάση, που θα φορέσουμε και φέτος, όπως είδαμε και στο street style των fashion weeks. Επέλεξε, λοιπόν, ένα wide leg τζιν παντελόνι σε ανοιχτό blue denim χρώμα και ένα ασορτί αμάνικο πουκάμισο, σε στυλ γιλέκου. Και τα δύο items είχαν μια loose γραμμή, ιδανική για μια χαλαρή εξόρμιση. Ένα ζευγάρι sneakers σε neutral απόχρωση και τα μεγάλα της λευκά γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το look της ημέρας.

Γιατί στη δεύτερη φωτογραφία της η Ιωάννα φρόντισε να ,μας δείξει και το βραδινό, casual ντύσιμό της, στο οποίο φόρεσε το ίδιο ακριβώς τζιν παντελόνι, με λευκό πουκάμισο και ένα ολόλευκο φούτερ από πάνω, ενώ ακόμη και η cross body τσάντα της ήταν στην ίδια γαλάζια-blue denim απόχρωση με το παντελόνι της.

Απλή και κομψή η Ιωάννα δημιούργησε δύο διαφορετικά outfits, αξιοποιώντας το ίδιο παντελόνι.

ioanna_tri-(1).jpg