«The New Look»: To trailer της νέας σειράς για τη ζωή του Christian Dior -Στο παρασκήνιο της couture

Ναταλία Κατσακιώρη
«The New Look»: To trailer της νέας σειράς για τη ζωή του Christian Dior -Στο παρασκήνιο της couture

To πρώτο trailer της σειράς είναι γεγονός.

Μόλις πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς της Apple TV+ που αναμένουμε να δούμε στις οθόνες μας στις 14 Φεβρουαρίου μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming. Ο τίτλος της «The New Look» και το θέμα της είναι αυτό που κατάλαβες. Ο ιδρυτής του new look Christian Dior ξετυλίγεται μέσα από μία σειρά κανονικό ψυχογράφημα, δείχνοντάς μας τον τρόπο με τον οποίο εμπνεύστηκε το στυλ, το οποίο άλλαξε τον τρόπο που ντύνονται οι γυναίκες για πάντα. Πώς όμως έφθασε στο σημείο αυτής της δημιουργίας; Ποια ήταν τα σημεία αναφοράς στη ζωή και την πορεία του, που σημάδεψαν τον κορυφαίο σχεδιαστή για πάντα;

https://www.instagram.com/reel/C2NaA0WBUst/

Μπότες με χαμηλό τακούνι: Τα 4 στυλ που αξίζει να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

«The New Look»: Μία σειρά που αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της fashion σκηνής.

Η ιστορία ξεκινά να εκτυλίσσεται μέσα στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η Γαλλία καταλήφθηκε από τους Ναζί. Αυτή ήταν και η στιγμή που διέκοψε τη δημιουργική πορεία όλων των μεγάλων σχεδιαστών της εποχής. Ανάμεσά τους και ο Christian Dior, η Coco Chanel και ο Lucien Lelong. Οι μύθοι της σύγχρονης μόδας συναντιούνται, ανταγωνίζονται, δημιουργούν, συγκρούονται και αποκαλύπτουν το μεγαλείο τους μέσα σε μια σειρά που έρχεται να φωτίσει κάποια σημεία της ιστορίας βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Η ατμόσφαιρα του trailer υπόσχεται μία πολύ ενδιαφέρουσα και ατμοσφαιρική πλοκή, που θα μας κάνει να δούμε αλλιώς το έργο των αγαπημένων μας designers. Οι οποίοι ήταν στο τέλος της μέρας απλοί άνθρωποι.

https://www.instagram.com/p/C2NmyXphIpb/

Το καστ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με τον Ben Mendelsohn να υποδύεται τον Christian Dior, τη Juliette Binoche την Coco Chanel και τον John Malkovich τον Lucien Lelong. Σημαντικός είναι επίσης και ο ρόλος της Catherine Dior, την οποία υποδύεται η Maisie Williams, την αδερφή του μεγάλου σχεδιαστή που έγινε η μούσα της ζωής του και ενέπνευσε το γνωστό άρωμα Miss Dior.

Tα πρώτα σχόλια έχουν αρχίσει ήδη να γράφονται στα social media, ενώ οι περισσότεροι fans περιμένουν να δούνε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη γνωστή ιστορία της Coco Chanel και την κομβική της εμπλοκή με τους Ναζί.