Η mirroring method είναι το πιο έξυπνο styling trick του χειμώνα -Και στηρίζεται στα έξυπνα αξεσουάρ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η mirroring method είναι το πιο έξυπνο styling trick του χειμώνα -Και στηρίζεται στα έξυπνα αξεσουάρ
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να αναβαθμίσεις εύκολα τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

Είναι φορές που η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται έμπνευση. Χρειάζεται μια νέα οπτική, ένα νέο inpso που θα μας ανανεώσει και θα μας κάνει να δούμε τα ρούχα μας και τα σύνολά μας με άλλο μάτι. Και ο Ιανουάριος είναι αυτός ακριβώς ο μήνας που έχουμε ανάγκη όλα τα παραπάνω. Γιατί ερχόμαστε από τις γιορτές και η όρεξη να ντυθούμε έχει προφανώς εξαφανιστεί μετά τα αλλεπάλληλα festive outfits, ενώ επίσης δεν υπάρχει σίγουρα budget για να βγούμε για ψώνια, μετά τα ταξιδάκια και τις αποδράσεις των Χριστουγέννων. Η μόδα, όμως, δεν μας εγκαταλείπει ποτέ και άλλωστε για αυτό την αγαπάμε και έχουμε πολλές φορές σε αυτή τη στήλη μόδας ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των stylish γυναικών είναι η παρατήρηση.

mirroring_trick-(1).jpg

To ότι βρίσκονται δηλαδή σε εγρήγορση και φροντίζουν να παρακολουθούν τις νέες τάσεις και τα έξυπνα styling tricks, που κυκλοφορούν δίπλα μας, στους δρόμους της πόλης. Εξάλλου για αυτό αγαπάμε τόσο πολύ και το street style, γιατί εμείς οι ίδιες είμαστε η καλύτερη έμπνευση για ένα real και άκρως εντυπωσιακό look που θα ξεχωρίσει. Αν πάλι δεν είσαι φίλη του street style, τότε μπορείς απλώς να σκρολάρεις στο Instagram feed σου και να δεις εκεί όλα τα αγαπημένα σου fashion girls και τα outfits που επιλέγουν καθημερινά.

mirroring_trick-(3).jpg

Η mirroring method είναι το τελευταίο styling trick που έχει ξεχωρίσει μέσα στον Ιανουάριο και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να το ακολουθήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις τα αξεσουάρ της ντουλάπας σου και να τα χρησιμοποιήσεις για να φωτήσεις και να τραβήξεις τα φώτα από το υπόλοιπο look. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις το κόκκινο ως χρώμα και να φορέσεις κόκκινα παπούτσια, κάλτσες, κασκόλ, γάντια, τσάντα ή ένα κόκκινο πουλόβερ πάνω από το παλτό σου. Αυτά τα δύο, τρία matching αξεσουάρ θα τραβήξουν το βλέμμα από το υπόλοιπο σύνολο και θα κάνουν το γνωστό mirroring.

Ακολουθούν παραδείγματα για να το δεις και στην πράξη.

To Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish ζεστά πανωφόρια που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Όλα τα χρώματα που μπορείς να χρησιμποιήσεις στη mirroring method.

Το light μπεζ

mirroring_trick-(10).jpg

Το γκρι

mirroring_trick-(11).jpg

Το chocolate brown

https://www.instagram.com/p/Cz8IiS3Cdit/

To burgundy

mirroring_trick-(9).jpg

To μαύρο

https://www.instagram.com/p/CzRGsejNAv5/