PALERMO: Το νέο all-day sneaker της PUMA, που έχουμε δει σε όλα τα fashion blogs!

PALERMO: Το νέο all-day sneaker της PUMA, που έχουμε δει σε όλα τα fashion blogs!

Η PUMA γιορτάζει την επιστροφή του κλασικού αθλητικού παπουτσιού Palermo.

Η Dua Lipa «στρώνει» τραπέζι για ένα ξεχωριστό δείπνο, που επίτιμος καλεσμένος είναι το PALERMO. Το νέο drop της PUMA, τραβάει όλα τα φώτα πάνω του και όχι άδικα, καθώς η 80’s κλασική σιλουέτα του συνδυάζεται με χρωματικούς συνδυασμούς που δεν έχουμε ξανά δει.

1708431001160-47452876-image003.jpg

Το νέο sneaker της PUMA, εμπνέεται από το ποδοσφαιρικό trend που επικρατεί και έρχεται για να αναβαθμίσει τα outfits της κάθε fashionista που δημιουργεί τάσεις.

Μία βίλα στην πόλη του PALERMO, από όπου και δανείζεται το όνομά του, αποτελεί, την ιδανική τοποθεσία φωτογράφισης αυτού του νέου sneaker της PUMA. Ο Francesco Nazardo, απαθανατίζει μέσα από τον φακό του, το PALERMO, σε κάθε έκφανσή του δείχνοντας την παιχνιδιάρικη και πολυδιάστατη «προσωπικότητά» του.

1708431024523-141042182-image005.jpg

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την ιταλική ιστορία, η ambassador της PUMA, Dua Lipa, η οποία αναδεικνύει με τη δική της αισθητική και φινέτσα, το PALERMO. Το music icon, σετάρει το sneaker με oversized αθλητικά t-shirts, τζιν και χρωματιστά tricots. Τα outfits της Dua Lipa, δείχνουν το trend του all day cool outfit.

«Η φωτογράφηση σε μία απίστευτη ιταλική βίλα ήταν το ιδανικό σκηνικό για μία καμπάνια που εξυμνεί ένα διαχρονικό, κλασικό μοντέλο όπως το PALERMO. Οι νέοι χρωματισμοί είναι τόσο εντυπωσιακοί και μπορούν να συνδυαστούν με τόσους πολλούς τρόπους. Ξέρω ότι κάθε ένας από τους θαυμαστές μου θα τα ενσωματώσει στο δικό του, προσωπικό στιλ, και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα» λέει η Dua Lipa.

Το Palermo, όταν είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση, πριν από πολλά χρόνια, είχε δημιουργηθεί και «βαφτιστεί» PALERMO, στο πλαίσιο μνείας σε μερικές από τις πιο διάσημες πρωτεύουσες της Ευρώπης, όπως το Λονδίνο, το Όσλο κ.α.

Το Palermo είναι διαθέσιμο σε νέα χρώματα τώρα, τα flagship stores της PUMA και επιλεγμένα σημεία πώλησης, ενώ πολλές επιπλέον αποχρώσεις αναμένονται μέσα στη χρονιά.

1708431047319-41197074-image007.jpg


Το PUMA PALERMO έκανε το ντεμπούτο του στα γήπεδα ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 1980, ως επιλογή των φίλων κάθε ομάδας στις κερκίδες. Μέρος της ιστορίας της PUMA μέχρι σήμερα, το DNA του Palermo προκαλεί μία βαθιά αίσθηση ποδοσφαιρικής νοσταλγίας.

Η επαναφορά του σήμερα περιλαμβάνει νέους χρωματισμούς, με ρετρό κατασκευή T-toe, κλασική gum σόλα και το signature tag PUMA με χρυσά γράμματα.

Τα PALERMO, διατίθενται στα PUMA stores:

  • Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A
  • PUMA corner store στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Αθήνα
  • Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ εθνικής οδού
  • Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, επίπεδο 0
  • Στο e-shop, https://eshop.sportswind.gr/

Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Όμιλος Fais.

PUMA
Η PUMA είναι ένα από τα κορυφαία sports brands στον κόσμο, που σχεδιάζει, αναπτύσσει, προωθεί και διαθέτει παπούτσια, ρουχισμό και αξεσουάρ. Εδώ και 75 χρόνια, η PUMA δίνει αδιάκοπα ώθηση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα για τους ταχύτερους αθλητές του κόσμου. Η PUMA διαθέτει προϊόντα απόδοσης και lifestyle εμπνευσμένα από τον αθλητισμό σε κατηγορίες όπως το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, το μπάσκετ, το γκολφ και τα μηχανοκίνητα σπορ. Συνεργάζεται με διάσημους σχεδιαστές και brands για να εισάγει τις αθλητικές επιρροές στο street culture και τη μόδα. Στον Όμιλο PUMA ανήκουν τα σήματα PUMA, Cobra Golf και stichd. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περίπου 20.000 άτομα παγκοσμίως και έχει την έδρα της στο Herzogenaurach της Γερμανίας.