Νέα συλλογή H&M με υπογραφή Versace

Νέα συλλογή H&M με υπογραφή Versace

Ο οίκος Versace αναλαμβάνει τη νέα συλλογή της H&M και γεμίζει την γκαρνταρόμπα μας με έντονο χρώμα, τομληρά τυπώματα και λαμπερή διάθεση.

Η συλλογή της Versace για την Η&Μ είναι γεµάτη από κοµµάτια που έκαναν τον οίκο Versace θρύλο. Με βασικά χαρακτηριστικά τα χρώµατα, τα τυπώµατα και τα κοψίµατα, η καλλιτεχνική διευθύντριά Donatella Versace ανέτρεξε στα αρχεία για να παρουσιάσει µερικά κλασικά κοµµάτια Versace σε ένα εντελώς νέο κοινό. Τα χαρακτηριστικά φορέµατα είναι στο επίκεντρο της γυναικείας συλλογής, ενώ στα ανδρικά δίνεται έµφαση στο κοµψό ράψιµο. Για πρώτη φορά, η συνεργασία της Η&Μ µε σχεδιαστή θα περιλαµβάνει είδη για το σπίτι, που απεικονίζουν τα δηµοφιλή σχέδια οικιακών ειδών της Versace.

Η ίδια η Donatella Versace δήλωσε: «Η συλλογή για την Η&Μ είναι η πεµπτουσία της Versace. Γι' αυτή τη συλλογή ανατρέξαµε στα αρχεία αλλά και σε πιο πρόσφατες συλλογές και επαναφέραμε µερικά θρυλικά χαρακτηριστικά της Versace, όπως τα έντονα τυπώματα, τον Ελληνικό µαίανδρο και τα τολµηρά κοψίµατα. Ανυποµονώ να δω πως το ευρύ κοινό της Η&Μ θα ταυτιστεί µ' αυτά τα κομμάτια».

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 18 Νοεμβρίου στα καταστήματα H&M:

1. Στην οδό Ερμού 22 στην Αθήνα
2. Στο flagship store που θα ανοίξει στις 11 Νοεμβρίου στην οδό Ερμού 54
3. Στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 40.