Ποια είναι τα must-have φορέματα φέτος την άνοιξη;

Ποια είναι τα must-have φορέματα φέτος την άνοιξη;

Επιτέλους έφτασε η άνοιξη, αυτή η εποχή του χρόνου που ανθίζουν γύρω μας τα λουλούδια και μας πλημμυρίζουν τα χρώματα.

Ο καιρός «ανοίγει», το κρύο αρχίζει να φεύγει και εμείς, ως δεινές fashionistas, είμαστε έτοιμες να αδειάσουμε τις ντουλάπες μας από τα χειμωνιάτικα πουλόβερ και να ξεκινήσουμε το στυλιστικό μας restart.

Και μπορεί ο όρος declutter, να μην είναι ο αγαπημένος μας, ωστόσο η σωστή οργάνωση της ντουλάπας, μας δίνει συχνά την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικές και φυσικά, να ανανεώσουμε τα ρούχα μας με τις νέες τάσεις της σεζόν. Βλέπεις, ως fashion addicted girls, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις pastel και floral αποχρώσεις, αλλά και στα spring patterns που είναι εδώ για να κάνουν level up στο στυλ μας και να φέρουν την άνοιξη στην καθημερινότητά μας.

Είτε αναζητάμε τα πιο hot spring trends, που έχουμε ήδη δει στις εβδομάδες μόδας, είτε το πιο ανατρεπτικό office look ή ακόμη και το dress code που θα μαγνητίσει κάθε βλέμμα στον γάμο της φετινής άνοιξης, ένας είναι ο στυλιστικός μας «σύμμαχος»: Τα φορέματα, που έχουν την τιμητική τους και υπόσχονται να αναβαθμίσουν κάθε μας εμφάνιση. Και επειδή, μία εικόνα ισοδυναμεί πάντα με χίλιες λέξεις, αρκεί να κάνουμε μία online περιήγηση στο Skroutz.gr, εκεί όπου εκατοντάδες office looks, ανοιξιάτικα ρούχα και φορέματα για κάθε περίσταση, περιμένουν να βρεθούν στην πόρτα μας! Είσαι έτοιμη;

Επίλεξε τo πιο comfy nstylish φόρεμα για τις εμφανίσεις σου

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, όλες μας ονειρευόμαστε το καινούργιο ανοιξιάτικο φόρεμα που θα αγοράσουμε, ενώ φορέματα γεμάτα λουλούδια κατακλύζουν τα social media και εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Και αυτό, διότι το φόρεμα αποτελεί το key item της γκαρνταρόμπας μας, γι’ αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το εντάξουμε και φέτος, στις καθημερινές μας -και όχι μόνο- εμφανίσεις.

Από casual φορέματα για τον καφέ ή το afterwork drink με τις κολλητές μας, μέχρι spring chic φορέματα για το θέατρο αλλά και για τις βραδινές μας εξόδους, είναι αλήθεια πως πρόκειται για το ρούχο που θα «ντύσει» ιδανικά τη θηλυκότητα μας και θα δημιουργήσει στη στιγμή τα πιο iconic looks.

Δημιούργησε office σύνολα με τo ultra chic φόρεμα - σακάκι της άνοιξης

Το ντύσιμο για το γραφείο απασχολεί κάθε working girl, μιας και είναι ένα task στο οποίο καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε καθημερινά. Άλλωστε, είναι αλήθεια πως τα office looks που μας συνοδεύουν στην everyday routine μας, μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά.

Και επειδή, όλες μας λίγο-πολύ, έχουμε βαρεθεί το κλασσικό office look με το παντελόνι, τι θα λέγατε αυτήν την άνοιξη να εντάξουμε στην ντουλάπα μας ένα item, «κλεμμένο» από την ανδρική γκαρνταρόμπα; Εάν η απάντηση είναι «ναι», δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε ένα ρούχο που δεν γνωρίζει από εποχές, ηλικίες και στερεότυπα μόδας. Ο λόγος για το φόρεμα – blazer, μία εναλλακτική πρόταση που σίγουρα, θα μας δώσει classy αέρα και φυσικά, την πιο safe και άνετη λύση για μία ημέρα στο γραφείο.

Ανακάλυψε τo πιο stylish φόρεμα για τον γάμο της άνοιξης

Ας το παραδεχθούμε, οι γάμοι την άνοιξη μοιάζουν με σπαζοκεφαλιά, μιας και το ερώτημα «Τι θα φορέσω;», τριγυρνάει στο μυαλό μας. Και αυτό, διότι το θέμα «καλεσμένη σε γάμο» έχει κάποια restrictions, τα οποία οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας, με πρώτο και κύριο τον καιρό. Πριν πανικοβληθείς όμως, συνέχισε να διαβάζεις αφού μία online περιήγηση στο Skroutz.gr, θα βάλει τέλος στους έξτρα προβληματισμούς.

Πώς θα το καταφέρει αυτό; Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μας υπενθυμίσει πως το πιο εντυπωσιακό φόρεμα, που εννοείται ότι θα κλέψει όλα τα βλέμματα, έχει κόκκινο χρώμα. Άλλωστε, το κόκκινο είναι πάντα μία safe επιλογή και ειδικά σε περιστάσεις, όπως ένας ανοιξιάτικος γάμος, μπορεί να μας δώσει την άνεση και την αξεπέραστη κομψότητα που αναζητάμε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να διαλέξουμε -ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία- τα κλασσικά κόκκινα φορέματα που είναι μέσα στις τάσεις της εποχής και θέλοντας και μη, θα απογειώσουν το look μας.

Είσαι έτοιμη να αναβαθμίσεις την ντουλάπα σου τη φετινή άνοιξη; Μην χάνεις άλλο χρόνο, αφού υπάρχει ένας στυλιστικός «σύμμαχος», που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα dress code που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για το Skroutz.gr, που είναι εδώ και προσφέρει τις ιδανικές επιλογές, οι οποίες θα κάνουν refresh στην ντουλάπα και το στυλ σου.