Ο οίκος Loewe διδάσκει πώς να προφέρουμε σωστά το όνομά του στο πιο fun video της ημέρας -Επιτέλους!

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο οίκος Loewe διδάσκει πώς να προφέρουμε σωστά το όνομά του στο πιο fun video της ημέρας -Επιτέλους!

Μία ιδιοφυής καμπάνια για brand awareness που πέτυχε και με το παραπάνω το στόχο της. 

Τέσσερις διαφορετικές εποχές, ένας διαγωνισμός ορθογραφίας, το όνομα ενός luxury οίκου μόδας και μια πολύπαθη λέξη που ακόμα δεν έχουμε μάθει να προφέρουμε σωστά. Ο λόγος για τον ισπανικό οίκο Loewe, που υπό την καθοδήγηση του creative director του Jonathan Anderson έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ένας από τους δυναμικά ανερχόμενους οίκους μόδας, ξεφεύγοντας από την αγορά των luxury δερμάτινων αγαθών με τα οποία είχε ταυτιστεί σχεδόν αποκλειστικά στο παρελθόν.

Αυτό το ανοιξιάτικο φόρεμα είναι η go to επιλογή για όλες τις ώρες

https://www.instagram.com/p/C5AwsaBIqRA/

Γιατί μπορεί να έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε το λογότυπό του, τις iconic τσάντες του και τα signature σχέδια του Jonathan Anderson από το catwalk αλλά η πλειοψηφία εξακολουθεί να προφέρει λάθος το όνομά του. Ένα από τα παράδοξα του κόσμου της μόδας στις μέρες μας είναι ότι η εικόνα προσπερνάει την ίδια την πληροφορία, οπότε ένα δύσκολο όνομα ενός ισπανικού οίκου έχει δυστυχώς την τύχη του Loewe. Δεν βγαίνει δηλαδή σχεδόν ποτέ σωστά από το στόμα των καταναλωτών.

loewe-(4).jpg

Ο ευφυέστατος Jonathan Anderson εμπνεύστηκε, λοιπόν, μία εκπληκτική καμπάνια για να μάθουμε επιτέλους πώς να προφέρουμε σωστά τη λέξη Loewe!

To πιο fun fashion video της μέρας μας διδάσκει spelling!

O Dan Levy έγραψε το σενάριο και η Aubrey Plaza βρέθηκε στο πλευρό του ως πρωταγωνίστρια αυτού του short video, σε σκηνοθεσία Ally Pankiw, όπου βλέπουμε έναν διαγωνισμό ορθογραφίας σε τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες. Ξεκινώντας από τα 70s, περνάμε στα 80s και 90s και τελειώνουμε τον κύκλο με το 2024. Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες στέκονται μπροστά από τέσσερις εριστικούς εξεταστές ορθογραφίας, προκειμένου να μάθουν να λένε σωστά τη λέξη Loewe.

loewe-(5).jpg
https://www.instagram.com/reel/C5DUpXgILTt/

Για το styling και τη δημιουργία όλων των χαρακτήρων χρησιμοποιήθηκαν αρχειακά αλλά και νέα items από τις συλλογές του οίκου, κάνοντας το vibe της κάθε εποχής ξεκάθαρο στον θεατή, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το είδε μόλις στην οθόνη του κινητού του.

Έχει γίνει το vintage άλλη μια μορφή του fast fashion; Όταν οι καταναλωτικές συνήθειες παραμένουν

https://www.instagram.com/p/C5GJbmzI6rg/

Χιουμοριστικό, γνήσια αστείο, πρωτότυπο, ευφυές. Είναι το καλύτερο βιντεάκι που είδες σίγουρα σήμερα και το τέλειο brand awareness υλικό που θα μπορούσε να σκεφτεί μια ομάδα marketing. Και αν τελικά δεν πετύχει το σκοπό του, τότε τουλάχιστον θα μάθουμε να λέμε σωστά το όνομα του οίκου.

loewe-(6).jpg