Ποιος σχεδιαστής θέλει να ντύσει την Kate Middleton;

Ποιος σχεδιαστής θέλει να ντύσει την Kate Middleton;

Μπορεί η πριγκίπισσα να επιλέγει να φορά ρούχα mega brands στις εμφανίσεις της, όμως, υπάρχει ένας (τουλάχιστον) σχεδιαστής που θέλει να την ντύσει και το ομολογεί.

Πολλά έχουν ακουστεί γύρω από το στυλ της Kate Middleton. Άλλοι λένε πως λαϊκίζει φορώντας εταιρίες όπως Reiss, Zara και Topshop θέλοντας να πλασάρει ένα δήθεν χαμηλό προφίλ, ενώ άλλοι ένθερμα υποστηρίζουν τις επιλογές της.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως όταν στο γάμο σου φοράς νυφικό Alexander McQueen και συναντιέσαι με τον πλανητάρχη και άλλους αρχηγούς κρατών χωρίς σταματημό, όταν πρόκειται να γίνεις η επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας, τότε μπορείς να αφήσεις τα massive brands ρούχα στον απλό λαό και εσύ να σταθείς στο ύψος των τακουνιών σου ντυμένη με high fashion δημιουργίες.

Παρόλα αυτά κάθε οίκος (ακόμη και αν δεν το παραδέχεται) θέλει να ντύσει την Kate, καθώς αποτελεί μια ζωντανή διαφήμιση. Ο creative director, λοιπόν, της γυναικείας σειράς του οίκου Calvin Klein, Francisco Costa, δήλωσε απερίφραστα στην εφημερίδα Telegraph πως θα ήθελε να την ντύσει. Μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι αθλητικός τύπος, με ωραία δόντια και καταπληκτικά μαλλιά -μοιάζει πολύ με Αμερικανίδα. Θα ήθελα πολύ να την ντύσω». και η αλήθεια είναι πως πολλές από τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του θα ταίριαζαν πολύ στο στυλ της.