Τα La Martina έφτασαν στα notosgalleries Θεσσαλονίκης!

Τα La Martina έφτασαν στα notosgalleries Θεσσαλονίκης!

Η πιο διάσημη εταιρεία ρούχων της Αργεντινής αποτελεί τη νέα πρόταση των πολυκαταστημάτων notosgalleries της Θεσσαλονίκης και υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας.

Στο πολυκατάστημα notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, «προσγειώθηκε» μια νέα πολυαναμενόμενη άφιξη. Αυτή του δημοφιλούς brand La Martina, με 2 νέα εντυπωσιακά shop-in-shop, 1 γυναικείο και 1 ανδρικό!

Τα 2 μεγάλα νέα corners La Martina στον 4o όροφο (γυναικείο) και στον 1ο όροφο (ανδρικό) του πολυκαταστήματος notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, στη Στοά Χιρς, καλύπτουν όλες τις ανάγκες του άνδρα και της γυναίκας σε σπορ ντύσιμο παρουσιάζοντας μια τεράστια ποικιλία μέσα από όλη τη νέα συλλογή για Φθινόπωρο/Χειμώνα.

H La Martina είναι μία εταιρεία ρούχων-θρύλος για την Αργεντινή. Ξεκίνησε ως κατασκευαστής εξοπλισμού για τους αθλητές Polo, κάτι που πετυχημένα συνεχίζει μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με το αθλητικό ρούχο, δημιουργεί μια από τις πλέον επιθυμητές και αναγνωρίσιμες casual συλλογές για τον άνδρα και τη γυναίκα .

Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας παρουσιάζει δύο αθλητές Polo να αγωνίζονται πάνω στα άλογα τους, ενώ το επίσημο motto της είναι: «La Martina:Tradición de Polo Argentino».

Μην ξεχνάτε πως με όλες τις αγορές σας στα καταστήματα notosgalleries κερδίζετε επιπλέον οφέλη με την κάρτα προνομίων more, ενώ δικαιούστε δωρεάν parking!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της La Martina στο πολυκατάστημα notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, όπου πάντα το shopping είναι απόλαυση!