MadWalk by VODAFONE

MadWalk by VODAFONE

H συνέντευξη τύπου του MadWalk by VODAFONE, το πρώτο fashion music project στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το MadWalk by Vodafone, το πρώτο Fashion Music Project στην Ελλάδα από το μουσικό κανάλι Mad και τη Vodafone, στο METROPOLIS Live Stage, στην οδό Πανεπιστημίου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Mad, Ανδρέας Μ. Κουρής, o Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδος, Δαμιανός Χαραλαμπίδης, οι συντελεστές της διοργάνωσης, Κωνσταντίνος Μπουρούνης, Διευθυντής Προγράμματος του Mad και Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης, αλλά και η Ινώ Κωνσταντοπούλου, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μίλησαν για το MadWalk by Vodafone και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για το χαρακτήρα και το περιεχόμενο της εκδήλωσης.

Το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Το μουσικό κανάλι Mad και η Vodafone θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά την απόλυτη ένωση μόδας και μουσικής με στόχο την καθιέρωση ενός πρωτοποριακού ετήσιου θεσμού που θα κατακτήσει το κοινό με τη μοναδικότητά του.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows!

Στο πρώτο MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές που θα μοιραστούν την σκηνή είναι οι:
DEUX HOMMES & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
MI-RO & ONIRAMA
YIORGOS ELEFTHERIADES & ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ FEAT. ILIA DARLIN
MARY KATRANTZOU & MATISSE
CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE & ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
APOSTOLOS MITROPOULOS & ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
ORSALIA PARTHENIS & MEΛISSES
VRETTOS VRETTAKOS & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

To Μad θα διαθέσει μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του.

Τιμή εισιτηρίων: 25€ ανά εισιτήριο

Σημεία προπώλησης: κατάστημα METROPOLIS-Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα, κατάστημα Vodafone στο the Mall Athens & Τicketshop
www.ticketshop.gr
Ώρα προσέλευσης: 19.00
Να είστε όλοι εκεί!!

Περισσότερα νέα για το δυναμικό θεσμό MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project έρχονται καθημερινά στο Mad TV, το Mad Radio 106.2 και το www.madwalk.gr.