Η Beyonce μας δείχνει το νυφικό της για πρώτη φορά

Η Beyonce μας δείχνει το νυφικό της για πρώτη φορά

Τρία χρόνια μετά το γάμο της η διάσημη star αποκαλύπτεται.

Η δημοφιλής Beyonce μπορεί να παντρεύτηκε με τον Jay-Z πριν τρία χρόνια, τώρα όμως αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το σχέδιο του νυφικού της. Η διάσημη star που έδειξε να νιώθει άνετα από την πρώτη στιγμή με το θέμα της εγκυμοσύνης της δημοσιεύοντας κατευθείαν το χαρμόσυνο νέο, δεν έκανε το ίδιο και με το γάμος της τον οποίο και κράτησε επτασφράγιστο μυστικό.

Η τριαντάχρονη σταρ, είχε επιλέξει μια άκρως μυστική τελετή, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο και το φόρεμά της. Tρία χρόνια μετά, η μέλλουσα μανούλα έφτιαξε ένα video για το "I Was Here", (Live at Roseland) με μονταρισμένες σκηνές από τη ζωή της, συμπεριλαμβάνοντας και τη στιγμή την οποία φορά για πρώτη φορά το νυφικό της φόρεμα, το οποίο και σχεδίασε η μητέρα της Tina Knowles.

Η νεόνυμφη ποζάρει μέσα στο στράπλες ολόλευκο νυφικό της, ενώ παρατηρεί κανείς μία υπέροχη μάξι ουρά που ανοίγει προς τα κάτω.

Μπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τη χαρήκαμε και νυφούλα. Τώρα δε μένει και να τη δούμε στον επόμενο ρόλο της ζωής της ως μαμά!