Οι έξυπνοι άντρες κάνουν έγκαιρα τις shopping list τους

Οι έξυπνοι άντρες κάνουν έγκαιρα τις shopping list τους

H&M: Δείτε την αντρική, ανοιξιάτικη συλλογή του megabrand και κάντε τη shopping list του άντρα της ζωής σας.

Πριν μερικές μέρες γράψαμε για τη νέα συλλογή της H&M που είδαμε στο showroom της εταιρίας και αγαπήσαμε από την πρώτη ματιά, αλλά σκόπιμα παραλείψαμε να γράψουμε κάτι για τα αντρικά της collection δεδομένου ότι οι άντρες της ζωής σας χρειάζονται εντατική φροντίδα και προφανώς ειδική μνεία για τα ρούχα τους.

Το colour blocking και γενικότερα τα έντονα χρώματα χαρακτήριζαν τη γυναικεία συλλογή, έτσι και τα αντρικά δεν θα μπορούσαν να υποπέσουν σε αισθητική συνέπεια. Και στα menswear, λοιπόν, τα χρώματα κυριαρχούν. Τα πορτοκαλί και τα βουργουνδί chinos θα γίνουν τα αγαπημένα παντελόνια της σεζόν, τα κλασικά boat shoes σε ενδιαφέροντες χρωματισμούς θα λιώσουν από το περπάτημα στα πόδια των αντρών, ενώ η urban εκδοχή στυλάτων navy κομματιών θα δώσει μία νέα πνοή στην αντρική γκαρνταρόμπα.

Η δική μας συμβουλή είναι να μη δώσετε κανένα περιθώριο στα αρσενικά της ζωή σας και τους αγοράσετε όλη τη συλλογή για να ταιριάζει με το δικό σας στυλ. Δε θα θέλατε να βγείτε έξω και να φαίνεται ο σύντροφος σας δίπλα ωσάν φτωχός συγγενής. Επενδύστε στο χρώμα και δε θα βγει κανένας χαμένος. Ούτε εσείς. Ούτε αυτός.