Το πιο cool t-shirt είναι το δικό σου

Το πιο cool t-shirt είναι το δικό σου

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό της FREDDY για δημιουργικούς fashionistas, «YOUR Slounge way» και κέρδισε μια υποτροφία σε μεγάλη σχολή μόδας στην Ιταλία ή χρήματα.

Το κορυφαίο ιταλικό fitness & dancewear brand, FREDDY διοργανώνει - σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης ιταλική σχολή fashion & design, Instituto Marangoni - έναν πραγματικά πρωτοποριακό διαγωνισμό αφιερωμένο σε όλους τους fashionistas του κόσμου!

Αν θέλεις να πάρεις μέρος, η διαδικασία είναι απλή, όπως ορίζει άλλωστε και η 'The Slounge Way', η φιλοσοφία της FREDDY. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο www.facebook.com/freddy.greece, να κάνεις κλικ στο "Are You Fashion Addicted", να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής και σε λίγες μέρες θα λάβεις ένα FREDDY T-shirt στο σπίτι σου!

Μετά μπορείς να το φτιάξεις όπως θέλεις, σύμφωνα με την αισθητική σου και τη φαντασία σου. Μόλις τελειώσεις με το «Slounge tee» πρέπει απλά να το φορέσεις, να βγάλεις φωτογραφία και να την ανεβάσεις στο site της FREDDY μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2012.

Το 'Slounge Panel' της FREDDY θα διαλέξει τα 10 καλύτερα Slounge Tee's. Αμέσως μετά, οι «ειδικοί» του Instituto Marangoni (διευθυντές περιοδικών, international bloggers και επιφανή ονόματα από το χώρο της μόδας) θα επιλέξουν τους τρεις τελικούς νικητές που θα κερδίσουν τα χρηματικά έπαθλα.

Κι όχι μόνο!! Από το σύνολο των συμμετοχών, θα επιλεγεί ένας ακόμη νικητής ή νικήτρια, για το 'special prize', δηλαδή μια υποτροφία με καλοκαιρινά courses στην διάσημη σχολή μόδας του Instituto Marangoni!!

Τι περιμένεις λοιπόν; Sign up και ... Slounge YOUR style!