Zolotas x Bettina: Μαζί για την γιορτή του έρωτα

Zolotas x Bettina: Μαζί για την γιορτή του έρωτα

Ένα από τα ιστορικότερα ονόματα στον χώρο του κοσμήματος και μία από τις μεγαλύτερες μπουτίκ ρούχων στην Ελλάδα, συνεργάζονται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σας δίνουν την «καρδιά» τους.

Ο οίκος ZOLOTAS έχει τη χαρά να παρουσιάσει μια μίνι συλλογή πολύτιμων καρδιών αφιερωμένη στην γιορτή του Έρωτα!

Ο οίκος σχεδίασε γι' αυτήν την όμορφη και ιδιαίτερη μέρα μια νεανική καρδιά που περικλείει μια άλλη. Η ύπαρξη της μίας είναι απαραίτητη για την ύπαρξη της άλλης: είναι η συνέχειά της, που την ολοκληρώνει, την προστατεύει και είναι πάντα κοντά της. Σε ασημί ή χρυσό, σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού, κίτρινου και ροζ μετάλλου, άλλες διακοσμημένες με ροζ ζαφείρια ή διαμάντια και δεμένες από χρωματιστά μεταξωτά κορδόνια, αποτελούν το ιδανικό δώρο για εσάς που είστε ερωτευμένοι με τον άνθρωπο σας, αλλά προπαντός με τη ζωή.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 17:00-20:00, θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη συνέργεια της ΒΕΤΤΙΝΑ στα πλαίσια των εορτασμών της πεντηκοστής της επετείου, με τον Οίκο Ζολώτα.

Οι δύο «συνεργοί» απαντούν στο γιατί εντάσσεται η γιορτή αυτή στη σειρά δράσεων για την πεντηκοστή επέτειο της ΒΕΤΤΙΝΑ.

Ο Άγιος Βαλεντίνος, προστάτης των ερωτευμένων, στις μέρες είναι μας υπεράνω θρησκειών και εθνικοτήτων. Με σύμβολο τον θεό Έρωτα που –σύμφωνα με τον μύθο– αρκούσε ένα χτύπημα με το βέλος του ώστε να κάνει δύο ανθρώπους παράφορα ερωτευμένους, εξυμνεί την απόλυτη ένωση και την αληθινή αγάπη.

Ο πρεσβευτής του έρωτα γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου. Είναι η ιδανική αφορμή για να δείξετε στους αγαπημένους σας τα ειλικρινή, βαθιά σας αισθήματα, την αφοσίωση και την άνευ όρων αγάπη.

Έτσι οι δυο Οίκοι αποφάσισαν να καλέσουν τους φίλους τους την συγκεκριμένη μέρα στο κατάστημα ZOLOTAS, Πανεπιστήμιου 10, όπου και θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις για να μοιραστούν την αγάπη και την αισθητική τους με το κοινό.

Η διάθεση των κοσμημάτων θα είναι γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα ZOLOTAS και ΒΕΤΤΙΝΑ από την 1η Φεβρουαρίου 2012.

ZOLOTAS
Πανεπιστημίου 10 & Σταδίου 9
Τηλ: 210 3601272
www.zolotas.gr


ΒΕΤΤΙΝΑ
Αναγνωστοπούλου 29
Τηλ: 210 3392094
www.bettina.com.gr