Σας προτείνουμε τα καλύτερα αξεσουάρ για τη μικρή σας πριγκίπισσα

Σας προτείνουμε τα καλύτερα αξεσουάρ για τη μικρή σας πριγκίπισσα

Αν θέλετε να ντύσετε το μικρό κοριτσάκι ως μία μίνι εκδοχή της fashionette μαμάς δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στο mypetitboutique.eu.

Πριν λίγο καιρό σας γράψαμε ότι στο mypetitboutique.eu μπορείτε να βρείτε τα πιο χαριτωμένα ρούχα για τις μικρές σας «πριγκίπισσες», αλλά επειδή ένα look χωρίς αξεσουάρ δεν είναι ολοκληρωμένο, σήμερα σας προτείνουμε τα πιο ωραία παπούτσια και headpiece για τα μικρά σας κοριτσάκια.

Ψάχνοντας στο mypetitboutique.eu βρήκαμε το brand Gracious May που φτιάχνει τα πιο χαριτωμένα παπούτσια για μικρά κοριτσάκια. Όλα τα παπούτσια του είναι χειροποίητα ραμμένα με faux δερμάτινες σόλες που ενισχύονται με καουτσούκ για να περπατά πιο άνετα η μικρή σας. Cow skin, πουά και φλοράλ μικροσκοπικές mary janes και παπούτσια είναι μερικά από τα κομμάτια της συλλογής που λατρέψαμε και μπορούν να κάνουν ένα γλυκό μωρό ακόμα πιο ακαταμάχητο.

Και αφού λύσαμε το θέμα της υπόδησης, ασχοληθήκαμε με τα αξεσουάρ για το κεφαλάκι της μικρής σας. Το brand Snugars δημιουργεί couture σκουφάκια και αξεσουάρ για τα μαλλιά των παιδιών σας που θα ζήλευαν ακόμα και πολλές από τις κοπέλες που φωτογραφίζονται για street style blog στο fashion week του Παρισιού. Καπέλα που ταιριάζουν σε μικροσκοπικά flapper girls των 20s, headpiece με μεγάλα λουλούδια και άλλα αξεσουάρ που θα κάνουν την κορούλα σας μία fashionette in the making είναι μερικές από τις δημιουργίες της Snugars που δεν μπορείτε παρά να ερωτευθείτε όπως

Μπείτε στο mypetitboutique.eu και δείτε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ και σίγουρα δεν θα ξέρετε τι να πρωτοπάρετε για την πιο όμορφη γυναίκα της ζωής σας, την κόρη σας.