AXDW: Backstage στο show της Ourania_Kay

AXDW: Backstage στο show της Ourania_Kay

H αγαπημένη designer μας μίλησε για τη συλλογή της ενώ μάθαμε τα πάντα και για το look των μοντέλων από τον Εμμανουήλ Αποστολάκη,Official Makeup Artist της Make Up For Ever

"Η αρχική ιδέα πίσω από τη συλλογή ήταν οι Σταυροφορίες, όμως καθοδόν το concept άλλαξε, οδηγήθηκε σε άλλο μονοπάτι" μας εξήγησε η Ourania_Kay. " Σταμάτησε να είναι τόσο συγκεκριμένο και κατέληξε να είναι η σχέση του ανθρώπου με αυτό που ο κάθε ένας από εμάς θεωρεί Ανώτερη Δύναμη. Έτσι θα δείτε ένα concept εκκλησιαστικό, μυστηριακό και θεατρικό- εξού και το όνομα της συλλογής: "sTigma", η οποία περιλαμβάνει casual ρούχα, κομμάτια υψηλής ραπτικής αλλά και νυφικά, και θα έλεγα πως είναι ένα πάντρεμα ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο."

Βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής, "ότι το μεγαλύτερο μέρος της είναι ρούχα casual και φορέσιμα, οι γραμμές έχουν μια ποικιλία, και πολύ στενές αλλά και φαρδιές. Όσον αφορά στα υλικά, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το δέρμα και το πλεκτό, το οποίο χρησιμοπο'ιησα για πρώτη φορά (η πλέξη έγινε κατά παραγγελία), πολύ εντυπωσιακή είναι και η παγέτα στα βραδινά, η οποία έχει μια ιδιαιτερότητα: έχει ματ γυαλάδα, που της δίνει έναν classy χαρακτήρα ενμώ και τα κρόσια από φυσικό μαλλό είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που χρησιμοποίησα". Όσο για την έκπληξη της βραδιάς, " είναι δυο νυφικά που θα παρουσιάσω, τα οποία ξεφεύγουν από τα συμβατικά, κινούνται σε μαύρο-μπεζ και μαύρο- λευκό και αυτό έγινε σκόπιμα, καθώς ήθελα να τα προσαρμόσω μέσα στο θεατρικό concept του show. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, τον Περικλή Κονδυλάτο που δημιούργησε τα υπέροχα κοσμήματα που θα δείτε, τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Καραμίτσο και την παραγωγό μου Λίζα Αποστολοπούλου και όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του opening video (σ.σ. μπορείτε να το δείτε στο vimeo κάνοντας κλικ εδώ)."

Και βεβαια, backstage χωρίς εξονυχιστικό ρεπορτάζ στο look των μοντέλων δεν νοείται, γιαυτό και ρωτήσαμε τον Εμμανουήλ Αποστολάκη, Official Make Up Artist της Make Up For Ever (θα τη βρείτε αποκλειστικά στα Sephora) να μας πει τα βασικά στοιχεία του μακιγιάζ: "Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα πολύ σκούρα χείλη (στοιχείο που δένει με την θεατρικότητα του show). Τα δημιούργησα απλώνοντας πρώτα ένα μαύρο κραγιόν, και αφού το ταμπονάρισα, βάζοντας μια στρώση μπορντό. Το δέρμα είναι άψογο, αλαβάστρινο, με ασημένιες γυαλάδες ενώ στα μάτια συνδύασα ασημί σκιά με λευκό Kohl και στα ζυγωματικά ελάχιστο ρουζ στο χρώμα του κυκλάμινου."