Ένα μαγιώ ταξιδεύει στη Σαγκάη

Ένα μαγιώ ταξιδεύει στη Σαγκάη

Ο διαγωνισμός "Triumph Inspiration Award" ανακήρυξε τη νικήτρια που θα μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό.

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας δράκος με μία πεταλούδα και που συναντάται η μόδα με τη σοφία της Ανατολής και την ταχύτητα της Δύσης; Ο εδραιωμένος θεσμός του Triumph Inspiration Award διοργανώθηκε για άλλη μία φορά και μάλιστα όχι κάπου τυχαία, αλλά στον υπέροχο χώρο του Fashion Workshop by Vicky Kaya. Εικοσιοκτώ σχεδιαστές μόδας, από τις σχολές AKTO και Fashion Workshop by Vicky Kaya, παρουσίασαν τις προσωπικές τους δημιουργίες με θέμα, τι άλλο, δράκους και πεταλούδες.


Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, Ορσαλία Παρθένη, Βίκυ Καγιά, Genevieve Majari, Νικόλας Γεωργίου και Κάσση Αντωνιάδου (Marketing Manager της Triumph), διάλεξε τη νικήτρια δημιουργία «Inked», της Ελένης Χατζηπαυλή που θα μας εκπροσωπήσει στη Σαγκάη, στον παγκόσμιο διαγωνισμό και σαν Α' και Β' αναπληρωματικές την Κυριακή Τόκα με το «Free Spirit» και την Τζουλίσσα Ψαρρού με το «Opposites attract».


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς που παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάστηκαν και οι νυφικές δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012, ως έναρξη του Bridal tour που θα ξεκινήσει στο κατάστημα στο Κολωνάκι από 23 Μαρτίου – 7 Απριλίου.

www.triumphinspirationaward.com
www.facebook.com/inspirationaward
www.triumph.gr