Claudia Schiffer: 23 χρόνια μετά, πρωταγωνίστρια στην καμπάνια των Guess

Claudia Schiffer: 23 χρόνια μετά, πρωταγωνίστρια στην καμπάνια των Guess

Με αφορμή τα 30στα γενέθλια των Guess, 23 χρόνια μετά την πρώτη φορά που πόζαρε για το γνωστό, ιταλικό brand, η Claudia Schiffer πρωταγωνιστεί στην επετειακή διαφημιστική καμπάνια του.

Την επετειακή καμπάνια φωτογράφησε η Ellen von Unwerth, η οποία υπήρξε φωτογράφος και της αρχικής καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Schiffer.
Η Schiffer υπήρξε πρόσωπο των Guess από το 1989 έως το 1991. «Τα Guess θα έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είμαι ενθουσιασμένη που, 23 χρόνια αργότερα, μπορούμε ακόμα να συνεργαζόμαστε τόσο επιτυχημένα. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ένιωσα σαν να ταξιδεύω πίσω στο χρόνο. Μου έφερε στο μυαλό τόσο όμορφες αναμνήσεις και ήταν υπέροχο να συνεργάζομαι ξανά με την Ellen και τον Paul (Marciano)», δήλωσε το supermodel.

Εκτός από την καμπάνια, τα Guess κυκλοφορούν και μία capsule collection η οποία αποτελείται από 15 κομμάτια, όπως t-shirts με ασπρόμαυρα prints, μία λεοπάρ μπλούζα, τζιν, κομμένα στο σημείο της μέσης, τα οποία αρχικά φορέθηκαν από την Adriana Lima, ένα αμάνικο, ασπρόμαυρο πουά τοπ, με το οποίο φωτογραφήθηκε, αρχικά, η Eva Herzigova, αλλά και τα τζιν- φόρο τιμής στη Marilyn Monroe, τα οποία ήταν τα πρώτα που λάνσαρε το brand. Η capsule, επετειακή συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου στις μπουτίκ των Guess παγκοσμίως, και οι τιμές της θα κυμαίνονται από 30 έως 105 ευρώ.