Cobalt blue:Το trend που κέρδισε τις celebrities

Cobalt blue:Το trend που κέρδισε τις celebrities

Το μπλε του κοβαλτίου είναι το νέο κόκκινο;

Ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι είναι το μπλε, το cobalt blue συγκεκριμένα. Από γαλαζοαίματους μέχρι celebrities και και bloggers, κάνει θραύση.
Το φόρεμα αρραβώνων της Kate Middleton ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή outfits σε αυτό το χρώμα. Το έχουν επίσης λατρέψει και τιμήσει στο κόκκινο χαλί πολλές σταρ όπως η Demi Moore, η Blake Lively, η Leighton Meester, η Liv Tyler, η Uma Thurman, η Olivia Munn, η Abbie Cornish, η Dita Von Teese και άλλες.
Το είδαμε έντονα στις πασαρέλες των Marc Jacobs, Anna Sui, Balmain, Diane Von Furstenberg, στο δικό μας Βασίλειο Κωστέτσο και πολλούς ακόμη οίκους στις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές συλλογές (βλ. photo gallery επάνω).

Τα πιο πρόσφατα looks που ανακαλύψαμε είναι:

a6

Η Nina Dobrev που βολτάρει στο Λος Άντζελες με ένα εντυπωσιακό μπλε blazer, το οποίο συνδύασε με μεταξωτό μπλουζάκι, σκούρο denim και στιλάτες espadrilles. Η navy Mulberry τσάντας της πρόσθεσε λίγο παραπάνω glamour στο σύνολό της.

8e16f0247ebdfc17_blake-lively-bluedress-elle-style-awards021411-5

Η Blake Lively, ποζάρει με Emilio Pucci εκθαμβωτική μεσαίου μήκους τουαλέτα, στα βραβεία στυλ του Elle Style στο Λονδίνο.

e692be3ed67c68a5_Jessica_Alba_BAFTA_Awards_Red_Carpet_reKhyzmJMvnl

Η Jessica Alba, κυριολεκτικά μαγεύει με αυτό το υπέροχο Jason Wu φόρεμα που αναδεικνύει το μαύρισμά της.

1310572963_kylie-minogue-468

Η διαχρονική Kylie Minogue, επίσης με chic Emilio Pucci δημιουργία στην hot απόχρωση, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Kourtney-Kardashian

Η Kourtney Kardashian δεν αρκείται και διπλασιάζει τη δόση από το αγαπημένο της χρώμα που φορά με ένα πιο καθημερινό σύνολο χωρία να αποχωρίζεται τις Christian Louboutin γόβες της.

a

Η Eva Longoria συνηθίζει να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με μπλε φορέματα και μαύρες γόβες. Το φόρεμα με την υπογραφή Victoria Beckham και οι Charlotte Olympia γόβες της, μας κλέβουν την καρδιά.

a1

Η fashionista Olivia Palermo, επιδεικνύει το Tibi σύνολό της σε εκθαμβωτικό μπροκάρ και το πλαισιώνει με της αγαπημένες της μυτερές Giuseppe Zanotti peep-toe γόβες.

Το μπλε του κοβαλτίου είναι ένα χρώμα που τονίζει το δέρμα ανεξαρτήτως τύπου. Είτε μία γυναίκα είναι μαυρισμένη είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό. Ταιριάζει ιδανικά με μαύρο, χρυσό και μπρονζέ, ενώ κάνει το τέλειο μπαλαντέρ σε color blocking outfits δεμένο με εξίσου δυναμικές αποχρώσεις. Ακόμη κι αν συνδυαστεί με παστέλ και nude αποχρώσεις, καταφέρνει να περνά ένα άκρως θηλυκό και chic αποτέλεσμα. Το cobalt blue, είναι από τα αγαπημένα χρώματα και του Queen.gr φυσικά, με τη δύναμη να γεμίζει την εικόνα και να μας δίνει ενέργεια!

Πάρτε μία γεύση από τα διάσημα style icons και τις διεθνείς πασαρέλες, και βγάλτε την trendsetter από μέσα σας!