Conquistador: από το Λονδίνο με αγάπη

Conquistador: από το Λονδίνο με αγάπη

Ένα βρετανικό περιοδικό αφιέρωσε 14 σελίδες στις δημιουργίες του Τάσου Σοφρονίου.

Πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε ο δεύτερος τόμος του νέου London-based ανδρικού biannual περιοδικού «L' Αltro Uomo». Μέσα, λοιπόν, στις σελίδες του εντοπίσαμε και ένα αφιέρωμα στη δουλειά του σχεδιαστή Τάσου Σοφρονίου που «τρέχει» σχεδόν δύο χρόνια τώρα με τη χαρακτηριστική ονομασία «Conquistador».

Οι ιθύνοντες του περιοδικού του έδωσαν δεκατέσσερις σελίδες και τον άφησαν εν λευκώ να αποτυπώσει τις ανοιξιάτικες 2012 Conquistador δημιουργίες του ενσωματώνοντάς τες στο γενικότερο concept του εν λόγω τεύχους «Till death do us part». Με επιρροές από τους πίνακες του El Greco, αναφορές στην Marie Antoinette και συμβολισμούς δανεισμένους από την ισλαμική κουλτούρα ο Tάσος οραματίστηκε ένα σύγχρονο ζευγάρι στα πρόσωπα του Σεραφείμ –τον οποίον όπως μας αποκάλυψε ανακάλυψε τυχαία στο δρόμο και δεν έχει καμία σχέση με το modeling- και της Noelle, πήρε τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια του και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικά υπέροχο.

Από την άλλη, τέλος, ο Τάσος που ταξιδεύει ανάμεσα σε Γαλλία, Ελβετία και Ελλάδα ετοιμάζει το λανσάρισμα της εταιρίας του στην ευρωπαϊκή αγορά και πρόσφατα ήταν καλεσμένος στη Γενεύη σε ένα μεγάλο event αφιερωμένο στην εταιρία του Conquistador.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση από το τι ακριβώς συνέβη εκεί.