Η multi-trend συλλογή της Guess denim για την επόμενη σεζόν

Η multi-trend συλλογή της Guess denim για την επόμενη σεζόν

Επενδύουμε σε χρωματιστά και printed τζιν από τώρα!

Η νέα σεζόν μας φέρνει μία σειρά από υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ με διαφορετικές επιρροές, ώστε να είναι εύκολο ακόμη και για αυτούς που δεν συγκαταλέγονται στη λίστα των τολμηρών fashionistas να εμπλουτίσουν το στυλ τους. Ένα από τα υφάσματα που έχει κατακτήσει τον κόσμο χάρη στην προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητά του είναι το denim, ή αλλιώς το αγαπημένο μας τζιν. Η μόδα το λατρεύει και του δίνει την ευκαιρία να μεταμορφωθεί και να αλλάξει χρώμα και ύφος, κάτι που μας ανεβάζει ακόμη περισσότερο.


Η Guess Denim λοιπόν, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον χαμαιλεοντισμό του τζιν και να δημιουργήσει μία multi-trend συλλογή για το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα. Η ποικιλία είναι πια απαραίτητη για ένα ισορροπημένο σύνολο, που θα δείχνει φρέσκο και μοδάτο ταυτόχρονα. Το mix and match, με διάφορα trends κυριαρχεί.

Ανανεώστε, λοιπόν την casual chic αισθητική σας χωρίς να καταλήξετε υπερβολική, προσθέτοντας διακριτικά εμπριμέ denim παντελόνια ή μονόχρωμα ακόμη και στο χειμερινό look σας. O λόγος που παρότι μύρισε ξεκάθαρα άνοιξη μην πούμε και καλοκαίρι- κι εμείς ποστάρουμε ευθύς αμέσως τις τάσεις του φθινοπώρου είναι ο εξής: Το τζιν είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας που μπορεί να φορεθεί και το χειμώνα. Πάρτε ιδέες από τώρα «ξεφυλλίζοντας» το photo gallery με την denim συλλογή της Guess.


Παίξτε με το mix and match συνδυάζοντας τα denim με τυπωμένα T-shirts, γιλέκα και πουκάμισα με έντονο γιακά, ακόμη και μα αυστηρά business-chic blazers και κλασικές φούστες. Είναι sexy και ασφαλές ταυτόχρονα και κάθε άλλο παρά απαρατήρητο κάνουν το look σας. Όσο για τα παντελόνια το skinny fit και το carrot style είναι τα πιο δημοφιλή. Δεν λείπουν τα animal prints και τα φλοράλ, ακόμη και τα αφηρημένα prints. Δοκιμάστε τη μίξη και απογειώστε την εμφάνισή σας!