Η Anna Dello Russo σχεδιάζει για τα H&M

Η Anna Dello Russo σχεδιάζει για τα  H&M

Μία υπερπολυτελή συλλογή με το δικό της γούστο!

Η Anna Dello Russo, fashion icon και Fashion Director at Large έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε σήμερα τη μόδα, με το καινοτόμο έργο της στη Vogue Italia, . Η Anna Dello Russo και αργότερα ως αρχισυντάκτρια του L'Uomo Vogue. Η αγαπημένη των blogs και blogger η ίδια, Fashion Director και καλλιτεχνική σύμβουλος στη Vogue Ιαπωνίας, μεταφέρει για πρώτη φορά το στυλ της στο κοινό σχεδιάζοντας μια ξεχωριστή συλλογή αξεσουάρ για την Η&Μ. Το glam-chic στο αποκορύφωμά του συνοψίζεται σε πολυτελή και παιχνιδιάρικα κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια, τσάντες και μια βαλίτσα trolley. Η συλλογή θα διατίθεται από τις 4 Οκτωβρίου 2012, που συμπέφτει με τα international fashion weeks, σε περίπου 140 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και on-line.

«Χαίρομαι πολύ γι' αυτή τη συνεργασία. Είναι η πρώτη φορά που η Η&Μ συνεργάζεται με μια Fashion Director σ' ένα ειδικό project. Είναι ένδειξη μιας σημαντικής εξέλιξης στο χώρο της μόδας και είμαι κατενθουσιασμένη, αλλά και με τιμάει που με διάλεξαν να είμαι επικεφαλής της δουλειάς αυτής. Θέλησα να δημιουργήσω λαμπερά αξεσουάρ που είναι πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς. Ως στυλίστρια ξέρω ότι τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Είναι η προσωπική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μ' αυτά τα κομμάτια όλοι μπορούν να «παίξουν» μετατρέποντας μια συνηθισμένη μέρα σε μια φανταστική μέρα μόδας», λέει η Anna Dello Russo.

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να έχουμε την Anna Dello Russo σ' αυτό το project που είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ' αυτά που κάναμε στο παρελθόν. Η Άννα έχει φανταστική αντίληψη και έντονο γούστο, εκτός του ότι είναι πραγματικό είδωλο της μόδας. Δημιούργησε μια εκθαμβωτική γκάμα αξεσουάρ που θα ενθουσιάσει τους πελάτες της Η&Μ και όλους αυτούς που αγαπούν τη μόδα. Η συλλογή είναι ένα εγκώμιο προς την υπερβολή, τη φαντασία και τη διακόσμηση», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ.

Αναμένουμε εναγωνίως την Dello Russo συλλογή και αν κρίνουμε από τις πρώτες, teaser φωτογραφίες, σίγουρα θα γίνει ανάρπαστη από τους bloggers και όχι μόνο-σε χρόνο DT.

*Πάρτε μία γεύση από την Anna και το νέο project στο βίντεο που ακολουθεί.