Amber Le Bon: Σόι πάει το βασίλειο

Amber Le Bon: Σόι πάει το βασίλειο

Η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran, Simon, και του θρυλικού μοντέλου Yasmin Le Bon, χαράζει την δική της πορεία στον κόσμο της μόδας

Η Amber Le Bon σίγουρα κουβαλάει ένα «βαρύ όνομα» στις πλάτες της, αφού είναι η κόρη του Simon και της Yasmin Le Bon. Δεν είναι μόνο το επίθετο της Amber το στοιχείο που, αναπόφευκτα, βάζει το κοινό στη διαδικασία να την συγκρίνει με τους διάσημους γονείς της, αλλά και το γεγονός ότι η 23χρονη ακολουθεί τα βήματα της supermodel μαμάς της, στο modeling.

Έτσι, ο Ιταλός σχεδιαστής Fausto Puglisi επέλεξε την Amber για το πρόσωπο του lookbook της συλλογής του για την επόμενη σεζόν. Οι φωτογραφίες, αλλά και οι δημιουργίες του Puglisi θυμίζουν έντονα την χρυσή εποχή του θρυλικού οίκου Versace, ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής δήλωσε για την Le Bon: «Την λατρεύω. Για μένα, είναι πριγκίπισσα, κόρη ενός βασιλιά της μουσικής, και μίας βασίλισσας των catwalks. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο επάνω της είναι τα αριστοκρατικά χαρακτηριστικά της, αλλά και η αέναη επιθυμία της να γίνεται όλο και καλύτερη. Είναι νέα, φρέσκια και τόσο σέξι. Μπορεί να ενσαρκώσει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, δεν υποκύπτει στα κλισέ του modeling, έχει χαρακτήρα και μία μοναδική, χαρακτηριστική ενέργεια».